Ecograf 4D pentru a-ti vedea bebelusul zambind

ecograf 4D 4Med

La fel ca ecografele obisnuite, ecografele 3D si 4D folosesc unde sonore pentru a crea o imagine a bebelusului in uter. Ceea ce difera este ca ultrasunetele 3D creeaza o imagine tridimensionala a bebelusului tau, in timp ce un ecograf 4D creeaza un efect video live, ca un film – iti poti urmari copilul zambind sau cascand.

Parintii doresc adesea ultrasunete 3D si 4D, tocmai datorita faptului ca iti ofera ocazia sa vezi fata bebelusului tau pentru prima data. Unii medici utilizeaza un ecograf 4D deoarece pot detecta anumite defecte congenitale care ar putea sa nu apara pe o ecografie standard. Studiile sugereaza ca ultrasunetele 4D sunt sigure. In plus, imaginile pot ajuta medicii sa identifice o problema cu bebelusul dvs. si sa ii faciliteze rezolvarea.

O ecografie 4D este considerata la fel de sigura ca una 2D sau 3D, deoarece imaginile sunt alcatuite din sectiuni de imagini bidimensionale convertite intr-o imagine. Cu toate acestea, expertii nu recomanda sa apelati la un ecograf 4D pentru a obtine doar o fotografie sau o inregistrare ca suvenir, deoarece inseamna ca expuneti bebelusul dvs. la mai multe ultrasunete decat este necesar din punct de vedere medical. Unele ecografii private pot dura intre 45 de minute si o ora, ceea ce poate depasi limitele de siguranta recomandate.

Necesitatea unui ecograf 4D

de nevoile si dorintele dumneavoastra, firma 4MED va pune la dispozitie aparate de ultrasunete 4D cu o calitate ridicata a imaginii. Daca acesta este aparatul care ii lipseste clinicii dumneavoastra atunci va invitam cu drag sa apelati la serviciile oferite pentru a beneficia de o oferta personalizata.

Consultati catalogul nostru extins de materiale si echipamente medicale pentru a alege ceea ce aveti nevoie. Echipa noastra va va sta mereu la dispozitie cu informatii punctuale legat de orice tip de echipament. Intelegem nevoile si provocarile pietei ambulatorii care se schimba rapid si care are nevoie de acces la echipamente calitative la preturi accesibile.