Cu autocarul prin Europa

transport autocar brasov

Intotdeauna mi-am dorit sa calatoresc si mi-am propus ca in fiecare an sa vizitez o capitala din Europa. Si pentru ca intotdeauna calatoriile alaturi de prieteni sau de cei dragi sunt mai placute, nu plec singura. Ma pregatesc din timp si caut o firma de transport international de incredere. In ultii ani am calatorit cu autocarele de la Art Tour Brasov, au fost cea mai buna alegere pentru mine si prietenii mei.

Autocar versus avion

Foarte multi oameni ma intreaba de ce aleg autocarul si nu economisesc timp mergand cu avionul. Pai, cum mai vad eu lumea? Eu nu vreau sa vad nori, vreau sa vad orase, vreau sa vad arhitecturi si culturi diferite de a mea.

transport autocar BrasovDe la geamul unui autocar pot vedea tot ce imi ofera drumul, ma pot bucura de priveliste, pot savura o carte buna atunci cand peisajul este monoton sau pot sta la povesti cu prietenii. Spatiul intre scaune este suficient de mare iar daca vreau, pot rabata scaunul. Imi pornesc aerul conditionat dupa preferinte, imi pot pune linistita cartea, tableta sau cafeau pe masuta individuala cu care este dotat fiecare scaun sau ma pot bucura de un film bun. Autocarele de la Art Tours sunt dotate cu sisteme audio-video performante.

Acum intelegeti de ce prefer autocarul? Sa nu mai vorbim de costuri… Avionul este de doua-trei ori mai scump decat autocarul. Cu banii economisiti platesc cazarea la hotel sau intrarea la muzee.

Un alt avantaj este acela ca autocarul ma duce fix la destinatie. Stim cu totii ca aeroporturile sunt la distante maricele fata de orase si de punctele de interes. Bani pe taxiuri, ore pierdute si stres. Stresul ar trebui interzis prin lege in vacante!

Calatoriile cu autocarul si siguranta

Eu ma simt in siguranta in autocar. Faptul ca este condus de doi soferi profesionisti care se schimba intre ei imi mareste increderea si imi da un sentiment de liniste. Faptul ca nu trebuie sa conduc este o usurare pentru mine, fie vorba intre noi, nu sunt cea mai buna soferita. Sper sa nu ma intalniti in trafic. 🙂

Eu iubesc confortul si sunt sigura ca mai sunt si altii ca mine. O vacanta, o calatorie trebuie sa fie un prilej de bucurie, un rasfat si o hranire a curiozitatii. Cum as putea avea parte de ele daca m-as concentra pe condus?

Transportul international cu autocarul si bagajele

Eu am mereu cu mine doua valize si o geanta de umar. Oricat as incerca sa reduc din volumul bagajelor, nu reusesc. Imi pun minim un schimb de haine pentru fiecare zi, plus unul de rezerva, o tinuta deosebita si versatila pentru o seara la teatru sau la vreun concert si alte nimicuri pe care, personal, le consider obligatorii. Cand calatoresc cu autocarul nu trebuie sa imi fac griji ca am prea mult bagaj, ca e prea greu, ca nu e in dimensiunile agreate sau ca trebuie sa platesc in plus.

Toate cele de mai sus, puse pe talerul unei balante imi fac alegerea usoara.
Art Tours, am nevoie de tine si de unul din autocarele tale si in vara asta. Vom cuceri Europa!