Solutii inedite pentru spatii diferite

corturi structura metalica

In domeniul industrial, si nu numai, exista la indemana oricui diferite solutii rapide pentru gazduirea de activitati permanente sau temporare precum corturile industriale sau cladirile din containere. 

1. Corturi industriale

Corturile industriale pot fi solutia ideala pentru centre logistice, hale de productie, pentru depozitare, pentru organizare de santier, pentru spalatorii auto, pentru statii de sortare a deseurilor, pentru desfasurarea de activitati sportive (centre de calarie, terenuri de tenis) si, nu in ultimul rand, pentru organizarea de evenimente.

Un cort, mai multe functii!

Corturile industriale pot fi o solutie temporara sau permanenta. Corturile sunt durabile, stabile si testate pentru conditii meteorologice vitrege. Pot fi echipate cu functii suplimentare precum incalzirea, iluminatul sau dubla prelata pentru o izolare suplimentara.

Se instaleaza rapid, au o durata lunga de viata (aproximativ 10 ani) si sunt o solutie economica pentru desfasurarea multor activitati.

Corturile pentru evenimente pot fi folosite in orice anotimp. Pot adaposti evenimente cu pubic numeros, sunt o varianta rapida si atractiva din punct de vedere financiar pentru orice organizator. De la evenimente private si pana la concerte, conturile pe structura metalica pot gazdui petreceri memorabile.

2. Containere industriale si cladiri din containere

cladiri din containereContainerele pot fi un “material” de constructie surprinzator prin beneficiile oferite. Durabile, cu posibilitatea de a fi suprapuse si transformate in cladiri complexe, containerele sunt o solutie pentru cladiri industriale sau pentru locuit.

Containerele pot fi construite fix pe nevoia clientului

In functie de marime, acestea pot fi folosite si ca birouri, vestiare, garaje, grupuri sanitare etc. Pot fi folosite si ca spatii comerciale perecum magazine, chioscuri sau spatii de productie mici.

Sunt accesibile financiar, pot fi transportate oriunde si pot fi montate in functie de necesitati. Se pot obtine cladiri cu stiluri arhitrcturale unice:
– pot fi amplasate in linie sau in U sau in orice pozitie care lasa loc de tranzit dintr-un container in altul
– pot fi stivuite unul peste celalalt total sau partial pentru a crea o cladire deosebita.

Cladirile modulare din containere pot fi solutia permanenta sau temporara atat pentru mediul de afaceri cat si pentru spatiile destinate exclusiv pentru locuit. Containerele pot fi transformate in case moderne si pot fi transportate oriunde.

Constructia de containere noi (pe structura metalica) versus containerele maritime folosite

Este drept, containerele maritime sunt o solutie ecologica, dar de cele mai multe ori necesita decupari sau compartimentari, lucru care face ca ptetul final al containerului maritim sa echivaleze cu un container nou construit. Construite pe dimensiunile cerute de client, bine izolate si cu structura metalica solida, containerele pot fi solutia economica si rapida pentru o constructie trainica.