Curatere masina Brasov, servicii excelente si preturi corecte

curatare masina Brasov

Detailingul interiorului masinii, dupa cum sugereaza si numele, este o curatare a partilor interioare ale unui vehicul, inclusiv piele, materiale plastice, vinil, materiale din fibra de carbon si fibre naturale. Pentru a curata interiorul masinii, se folosesc diferite metode, cum ar fi aspirarea si curatarea cu abur. De ce aveti nevoie de servicii curatare masina Brasov? Continuati sa cititi pentru a afla mai multe.

Preturile pentru detailingul interior al masinii pot varia in functie de mai multi factori, inclusiv starea masinii, dimensiunea vehiculului si timpul petrecut pentru curatare. Detailingul profesional protejeaza interiorul masinii si il pastreaza sa arate mai nou pentru mai mult timp.

Curatarea suprafetelor interioare nu este suficienta, deoarece nu adreseaza si alte probleme pe care masina le poate avea.

curatare auto Brasov

Aspirarea – Primul pas al amenajarii interiorului masinii implica aspirarea scaunelor, a tapiteriei, a sertarelor si a portbagajului. Pentru zonele care nu pot fi atinse folosind un vid, se poate folosi un compresor de aer.

Periaj si curatare cu abur – Este folosit pentru curatarea covoraselor si covoarelor. Se efectueaza spalarea detaliata a covoraselor pentru a indeparta orice pete acumulate in timp. Pentru a fi mai eficient, un aparat de curatat cu abur este convenabil in acest scop. Totusi, covoarele trebuie lasate sa se usuce complet pentru a scapa de mucegai.

Servicii curatare masina Brasov

Curatarea sticlei – Pentru curatarea sticlei se foloseste un produs de curatare a sticlei. Serviciile de servicii curatare masina Brasov includ si curatara gemaurilor. Atunci cand acetea sunt curate, asigura ca vederea soferului ramane neobturata.

Curatarea pielii – Un produs de curatare pentru piele si un sapun special sunt folosite pentru a curata toate partile din piele. Se foloseste o carpa umeda pentru a indeparta excesul de sapun. Daca pielea este uscata, se poate aplica un balsam personalizat pentru piele pentru a face curatarea mai eficienta.

Parfumarea – La sfarsitul procesului, parfumarea se face pentru a lasa vehiculul cu un miros placut.