Cursuri personalizate in domenii diferite de activitate

cursuri engleza Brasov

Nu este niciodată prea târziu să învățăm o limbă străină, indiferent dacă facem acest lucru pentru plăcere sau pentru o nevoie reală. Există cursuri engleză Brașov care se adresează în mod direct adulților sau angajaților din diverse domenii.

Avantajele cursurilor de limba engleză destinate adulților:

1. Cursuri personalizate
Cursurile pentru adulți sunt personalizate strict pe nevoia de învățare reală a cursanților, sunt orientate către procesul de învățare natural, cursiv și inteligent.
Mijloacele multimedia folosite ca suport de curs sunt un plus în procesul de acomodare cu limba străină și pot fi folosite pentru instalarea de aplicații care să ajute real în stăpânirea noilor noțiuni. Există aplicații care pun accentul pe vocabular, pe pronunție sau care se concentrează pe gramatica limbii străine.

2. Cursuri business
Sectorul privat are nevoi specifice în ceea ce privește cunoașterea și folosirea limbii engleze. Termenii folosiți în relațiile comerciale (întâlniri, negocieri, publicitate, marketing) pot fi repede învățați în cadrul unui curs intensiv de limba engleză. Predarea noțiunilor într-o manieră simplă, eficientă, interesantă și destinată adulților face ca procesul de învățare să fie unul plăcut și cu rezultate imediate.

3. Cursuri specifice domeniului hotelier
Nu mai este un secret pentru nimeni că în domeniul hotelier este necesară cunoașterea cel puțin a unei limbi de circulație internațională. Pregătirea personalului cu ajutorul unor cursuri engleză Brașov destinate strict acestui sector, poate fi o soluție pentru îmbunătățirea imaginii și pentru atragerea constantă de oaspeți.

4. Cursuri pentru juriști
Odată cu intrarea în Uniunea Europeană, odată cu posibilitatea de a desfășura activități și servicii în afara țării, s-a dezvoltat nevoia de reprezentare juridică în cadrul uniunii și nevoia de cunoaștere corectă a termenilor juridici în limba engleză. Cursurile destinate juriștilor presupun existența de lectori care să fie buni cunoscători de limbaj specializat și care să găsească modalități de predare captivante.

5. Cursuri pentru medici
Nu vom vorbi despre migrarea medicilor către spitale de renume din Europa sau chiar din Statele Unite, ne vom concentra doar pe nevoia acestora de se exprima corect în limba engleză și de a folosi termenii medicali specifici într-un mod coerent și fluent. Programele de învățare a limbii engleze în aceste cazuri particulare sunt concepute cu scopul de a le permite medicilor să comunice cu exactitate și încredere atât în relația pacient-doctor cât și în relația doctor-doctor.

cursuri engleza BrasovÎn concluzie, cursurile de limba engleză destinate adulților sunt concepute fix pe nevoia acestora și pe nivelul de cunoaștere inițial al limbii străine. Fie că este vorba de un curs one-to-one (1 la 1), fie că este vorba de un curs pe grupe de participanți, se caută cea mai bună soluție pentru a facilita învățarea cu rezultate rapide și vizibile.