Cursuri engleză Brașov pentru sectorul public și privat

cursuri engleza Brasov

Nevoia de a învăța o limbă străină poate să apară oricând, la orice vârstă și sub aspecte diferite. Cererea de cursuri destinate exclusiv adulților și necesitatea de implementare a unor noțiuni specifice a dus la apariția de cursuri engleză Brașov, personalizate fix pe nevoia imediată de învățare.

Necesitatea de comunicare orală (întâlniri de afaceri, conferințe, angajare sau vizite în diverse tari) sau în scris (e-mailuri, media, rețele de socializare) a deschis poarta către noi forme de predare și, respectiv, de învățare. Predarea individuală și predarea în cadrul de mici grupuri cu interese comune au ca rezultat o deprindere ușoară a noțiunilor noi.

Este dovedit faptul că învățarea este mult mai facilă atunci când materia este predată într-un mod distractiv, folosindu-se jocurile de rol, dialogurile antrenante, studiile de caz și mijloacele multimedia. Tehnologia a devenit rapid un instrument important în stimularea interesului și în creșterea angajamentului față de materia de curs.

Îmbunătățirea abilităților de vorbire și ascultare se dezvoltă primele într-un mod rapid. Urmărirea de scurte videoclipuri în limba engleză care au și transcrieri asociate sunt ideale pentru a face o asociere între scriere și vorbire. Lectorii găsesc mereu numitorul comun între materia care trebuie predată, abilitățile cursanților și modul dinamic de predare. Fiecare cursant sau grup de cursanți beneficiază de un plan de studiu personalizat și flexibil, în plus, lecțiile țin pasul cu cursanții, nu invers.

Cursuri de engleză Brașov în sectorul business

O importanță deosebită se acordă relațiilor comerciale globale dintre parteneri, clienți sau furnizori și eliminarea barierelor lingvistice care ar putea îngreuna un dialog eficient. Nevoia de termeni specifici departamentelor financiar-contabil, juridic sau de marketing a fost acoperită prin cursuri engleză Brașov destinate angajaților din companii (pot fi privite drept cursuri de formare profesională specializată) .

Cursurile de limbi străine din cadrul companiilor susțin succesul acestora în cadrul piețelor internaționale. Adaptarea cursurilor la cerințele unice ale mediului de afaceri oferă rezultate excelente într-un timp foarte scurt.

5 motive pentru a investi în cursuri engleză Brașov pentru angajați:
1. abilitățile lingvistice sunt esențiale într-o economie globalizată;
2. angajații vorbitori de limbi străine sunt mai încrezători în forțele proprii și au performanțe mai bune;
3. pregătirea lingvistică ajută la noi oportunități de avansare în cadrul firmei;
4. cunoașterea de limbi străine ajută la implicarea personalului în mai multe proiecte;
5. capacitatea angajaților de a comunica în mai multe limbi a devenit o strategie de afaceri pe care multe companii o adoptă pentru a atrage angajați de valoare.

Acestea fiind spuse, putem concluziona că barierele lingvistice pot fi depășite cu ușurința și pot aduce beneficii atât în sectorul privat cât și în cel public.