De ce sa-ti automatizezi liniile de ambalare?

utilaje automate de ambalare

Daca cu ceva ani in urma toate operatiile dintr-o zona de productie necesitau oameni ca forta de munca, astazi, cu ajutorul unor linii tehnologice pentru ambalare intregul proces este condus de la un pupitru de comanda de un singur operator.

Inteligenta artificiala a pasit si in spatiile de productie si ambalare a alimentelor lichide si pastoase (lactate, sosuri, miere, dulceturi, inghetata). Utilajele automate pentru ambalare simplifica procesul si reduce timpul pe banda a produselor, mai ales ca de cele mai multe ori vorbim despre alimente perisabile, cu termen de valabilitate scazut (lapte, iaurt).

Daca ti-ai automatizat liniile de productie nu pierde din vedere liniile de ambalare a produselor.

De ce sa alegi linii de ambalare produse in Romania?

Tindem sa aruncam repede ochii peste granite in speranta ca ceea ce luam din afara poate fi mai bun sau mai ieftin decat ceea ce cumparam din Romania. Poate, uneori, asa si este, dar de cele mai multe ori nu luam in calcul partea de montaj, de asistenta si de piese de schimb.

Daca te orientezi catre utilajele automate de ambalat produse fabricate la noi in tara ai avantajul serviciilor enumerate mai sus. Utilajele pentru industria alimentara, indiferent de tara unde sunt produse, respecta aceleasi norme europene si au nevoie de avizul Ministerului Sanatatii.

Sunt firme in Romania care produc utilaje, sisteme si linii de ambalare pentru nume sonore de pe piata din Romania si Europa.

Utilaje de ambalare in pahare, caserole si containere

In functie de tipul de produs sau de ambalaj, este posibil sa aveti nevoie de un utilaj automat sau de un sistem mai complex de ambalare. Exista solutii pentru fiecare tip de ambalaj si pentru fiecare tip de continut lichid sau pastos.

Linii de ambalare automate din inox

Toate utilajele, sistemele si liniile de ambalare folosite in industria alimentara sunt confectionate din inox. Inoxidabil, cu proprietrati antibacteriene si usor de curatat, inoxul este materialul rege in industria alimentara.

Consultanta, asistenta, montaj si piese de schimb pentru utilaje de ambalare

Apropierea ca distanta poate fi un mare avantaj in acest domeniu. Daca unele lucruri pot fi rezolvate printr-un telefon, altele necesita deplasarea rapida a unei echipe de interventie. Una este sa fii la 2-300 de km departare si alta este sa vorbim despre distante de mii de kilometri. Sa opresti productia din pricina unui utilaj inseamna bani, multi bani. Aici totul se masoara in minute, nu in ore sau zile. Acest lucru ar trebui sa cantareasca mult in decizi ta de a achizitiona utilaje de ambalare made in Romania.