Despre pompe Grundfos Scala2, pompa de ridicare a apei

pompa scala2 grundfos

Azi vorbim despre pompe Grundfos Scala2. Acestea vin cu functia de auto-amorsare predefinita. Ce inseamna acest lucru pentru utilizatori? Inseamna ca este capabila sa ridice apa de la o adancime de pana la 8 metri, dar fara a mai fi nevoie ca teava sau conducta sa fie plina cu apa. Odata ce amorsati aceste Pompe Grundfos Scala2 cu o cantitate de 1,7 l de apa, vor deveni functionale in 5 minute. Pentru adancimi care depasesc 6 metri s-ar putea sa fie nevoie de o a doua amorsare.

Nu orice pompa este potrivita pentru instalarea si functionarea optima la exterior. Nu si aceasta, care este gata proiectata sa reziste intemperiilor. Materialele rezistente din care este alcatuita plus partea interna complet izolata impotriva infiltrarii accidentala a apei de ploaie feresc componentele.

Compacte si usor de instalat, orice Pompe Grundfos Scala2 reprezinta o solutie fiabila de pompare total integrata. Fiecare componenta este instalata si montata in interiorul carcasei, pentru etanseitate perfecta. Nu mai este nevoie de alte fitting-uri aditionale. Fata de modelele anterioare, acesta este cu pana la 40% mai compact, potrivindu-se in orice tip de instalatie.

Este o solutie plug and play, cu pornire automata, ceea ce inseamna ca va livra intotdeauna apa solicitata la presiunea dorita. Nu conteaza numarul de robineti deschisi sau presiunea de aspiratie.

Citeste si articolul Pompe Grundfos Scala 2, pompe de amplificare

4 motive pentru a lege Pompa Grundfos Scala2

Controller inteligent. Panoul de control este intuitiv si usor de utilizat, permitand ajustarea parametrilor in orice moment. Aceste Pompe Grundfos Scala2 se pot uitiliza in cladiri rezidentiale, ajutand la pomparea apei furnizate de reteaua principala a orasului.

Presiunea optima a apei: datorila unui controller inteligent, functionarea va fi mereu reglata pentru a furniza o presiune optima a apei in orice moment.

Zgomot redus: Scala2 are cel mai redus nivel de zgomot din toata gama sa, atingand un nivel de numai 47 dB(A) la functionare normala.

Universala: un singur model pentru toate aplicatiile de uz casnic, oferind o solutie completa pentru toate nevoie.