Etichete preț raft, oferă-i clientului informațiile dorite

etichete pret raft

Potrivit reglementărilor în vigoare în orice magazin prețurile produselor trebuie să fie trecute la raft, pentru a evita confuziile. Așa cum bănuiți, subiectul zilei face referire la etichete preț raft. Specialiștii de la RMS (Retail & Management Solutions) își dovedesc, o dată în plus, profesionalismul și dedicarea.

Astfel, am aflat că pe accesorii-magazine.ro se regăsesc o varietate etichete preț raft, în funcție de model și culoare, ce vor permite adăugarea prețurilor în mod discret, precum și economia de spațiu pe rafturi.

În egală măsură, experții recomandă etichete preț raft adaptate magazinului și profile port etichete specifice, așa încât detaliile să facă diferența.

Mai mult decât atât, e lesne de înțeles că, folosind aceste accesorii, afacerea va fi mai bine manageriată, iar clienții vor experimenta cele mai plăcute sesiuni de shopping.

Când vine vorba despre etichete preț raft, compania anterior menționată comercializează soluții inteligente, printre care amintim:
✅profile universale cu bandă dublă adezivă
✅profile mecanice pentru rafturi comerciale
✅profile pentru rafturi din lemn sau sticlă
✅profile preț cu fixare pe rafturi tip grilaj din sârmă și coșuri din sârmă
✅profile pentru cârlige
✅bandă decor pentru profile.

Iar dacă nu am fost convingătoare, pe final adaug avantajele utilizării acestor accesorii:
✅ajută consumatorii să facă distincția între produse în mod convenabil, în special dacă nu cunosc titlul sau descrierea produsului
✅contribuiți la creșterea calității mărfurilor prin marcarea corectă a componentelor
✅oferiți informații atunci când un produs este utilizat într-o rețetă nouă sau când este necesar un nivel de calitate.

Indiferent de alegere, există totuși o serie de elemente comune tuturor etichetelor: titlu marfă, preț, descriere sau țara de origine. În această manieră clientul va primi toate informațiile de interes, pentru ca, în cele din urmă să aleagă ceea ce își dorește și i se potrivește.

Așadar, să nu subestimăm afișarea prețurilor la raft sau puterea acestora de a acapara atenția cumpărătorului.