Pompă ridicare presiune, avantaje pentru utilizatori

Pompă ridicare presiune

Când vine vorba despre soluții destinate circulației apei în instalații de încălzire centralizată, fără îndoială, specialiștii de la Grundfos se pliază pe cerințele din piață. Apa potabilă furnizată de la o sursă externă în casele rezidențiale poate avea o presiune scăzută, fapt ce conduce la reducerea gradului de confort al utilizatorului. O pompă ridicare presiune își dovedește utilitatea în situații precum:
✔️zone rurale și urbane cu presiune scazută a apei la ore de vârf
✔️locuințe cu instalatii inadecvate (țevi subdimensionate, țevi obturate la montaj sau vechi, cu depuneri).

Proiectată la un nivel înalt de calitate, această pompă ridicare presiune funcționează într-o manieră silențioasă, asigurând, în același timp, confortul presiunii constante a apei, cu pornire și oprire automată.

Designul robust caracterizat de materiale necorozive și carcasă de fontă îi conferă echipamentului o durată de viață prelungită.

Astfel, dacă vrei să beneficiezi de presiune corespunzătoare a apei la duș, acordă-ți câteva momente și analizează avantajele pe care le implică sistemul anterior menționat.

Pompă ridicare presiune – pompa de circulație Grundfos

Încep cu precizarea că o pompă ridicare presiune marca Grundfos crește presiunea la apă în rețea cu 1.2 bari. Apoi, la fel de important este faptul că, mulțumită tehnologiei constructive aceasta garantează funcționarea fără întreținere. Instalarea ușoară, compactă „plug and pump” în linie, supapa anti-retur integrată sau protecția motorului încorporată sunt argumente care să te convingă să optezi pentru un asemenea echipament.

Soluție all in one pentru sporirea nivelului de confort, pompa crește performanțele instalațiilor de alimentare cu apă implicând o investiție minimă.

Recirculare apa calda menajera – pompe de apa

Achiziționând acest sistem, elimini neplăcerea provocată de presiunea scăzută a lichidului la robinet, în special dacă apa este folosită simultan de mai mulți consumatori.

Încă stai pe gânduri? Mai bine solicită o ofertă personalizată. Profesioniștii de la Grundfos, continuu pregătiți îți vor pune la dispoziție produsul care se pliază cel mai bine pe necesitățile tale.

Confort și calitate, înainte de toate!