Exprima-te prin miscare, FitDance, cursuri de dans Brasov

Eu nu cred ca exista om caruia sa nu-i placa sa danseze, cred ca exista oameni care nu stiu sa danseze. Aici intervenim noi, Fitdance Brasov, o echipa care va face ca pasii dumneavostra sa merga pe ritmul muzicii. Daca faci parte din cei care vor sa simta ritmul te invitam la cursuri de dans Brasov unde vei invata sa te misti melodios, unde te vei simti bine si nu in ultimul rand, unde  vei face miscare.

Am deschis aceasta scoala de dans din dorinta de a transmite mai departe placerea de a dansa, din dorinta de a impartasi pasiunea noastra pentru dans tuturor celor interesati. Organizam cursuri de dans pentru adulti in cele doua sali din Brasov, precum si cursuri particulare, cum ar fi dansul mirilor. Suntem convinsi ca nu vreti sa va calcati partenera pe noii pantofi (asta in cel mai bun caz) si va garantam ca in cazul in care aveti “doua picioare stangi”, cu rabdare si cu profesorul potrivit, veti deveni un bun dansator si veti avea o coregrafie deosebita la nunta.

In speranta ca putem acoperi toata aria de dansuri sportive si dansuri de societate Brasov, va invitam sa participati la cursurile noastre unde veti fi initiati in tainele Salsa, Bachata, Vals Vienez, Tango, Merengue, Charleston, Swing, Rock and Roll si altele. Avem cursuri atat pentru incepatori cat si pentru avansati sau profesionisti. Nu au fost uitati nici cei mici, am organizat cursuri de dans pentru copii la ore la care parintii sa-i poata aduce fara a se invoi de la serviciu. Ei sunt cei care ne aduc cea mai mare satisfactie si poate si cele mai importante premii la diversele concursuri la care am participat.

A avea o scoala de dans in Brasov reprezinta cea mai mare realizare a noastra, iar atunci cand profesia este facuta cu pasiune, nu ai cum sa gresesti. Si cum dansul este o disciplina sportiva, am dezvoltat acest concept punand bazele unei sali de fitness unde ne tonifiem si ne umplem corpul si creierul de energie pozitiva, tinta noastra fiind un stil de viata sanatos si armonios. Suntem convisi ca ati auzit de Tae Bo si va asteptam la o sedinta gratuita pentru a descoperi cat de placut si relaxant poate fi un astfel de antrenament, iar daca doriti sa slabiti, pe langa un regim sanatos, este o alegere mai mult decat potrivita.

Fie ca vreti sa va ralaxati, fie ca vreti sa eliminati stresul , fie ca vreti sa invatati sa dansati, fie ca vreti sa faceti sport, noi va putem ghida pasii catre catre ceea ce va reprezinta. Va asteptam la FitDans, cursuri de dans si sala de fitness Brasov.