Magazin on line de piese de schimb agricole – Glass Service SRL

Reactivarea sectorului agricol a dat nastere unui nou sistem de vanzari, al magazinului on line de piese de schimb agricole : Glass Service SRL

Daca foarte multi ani sectorul agricol a avut de suferit din cauza lipsei de organizare, de ceva ani incoace, agricultura ocupa din nou un loc important in sectorul producatorilor. Odata cu alinierea la normele europene producatorii au constientizat importanta utilajelor agricole si nevoia constanta de piese de schimb pentru tractoare si accesorii pentru orice tip de utilaj agricol. Atunci cand agricultorul are nevoie de o piesa de schimb pentru utilaj agricol, e de dorit ca aceasta sa existe in stoc, sa nu necesite comanda si timpi morti de asteptare.  Aceasta este misiunea Glass Service si acesta este motivul pentru care vindem piese agricole on line.

Ne informam constant atat asupra tractoarelor cat si asupra celorlalte utilaje.

Acordam o deosebita importanta echiparii tractoarelor si utilajelor agricole, astfel incat la noi pe stoc veti gasi mereu anvelope agricole de vara si anvelope agricole de iarna, de toate dimensiunile si la cele mai avantajoase preturi. Utilajele agricole echipate corespunzator au un consum de carburant mai mic si reduc uzura pieselor de schimb si a accesoriilor. Monitorizam utilajele agricole folosite de agricultori si fermieri, astfel incat sa putem acoperi nevoia de piese de schimb pentru utilaje in cel mai scurt timp cu putinta. Tot din gama Bleshina, oferim la preturi competitive si anvelope camion.

Ceea ce ne recomanda, cu exceptia seriozitatii si a responsabilitatii, este consultanta de specialitate in identificarea si alegerea de piese pentru utilaje agricole. Fie ca este vorba de piese de schimb pentru tractoare sau utilaje agricole CASE,  JOHN DEERE sau NEW HOLLAND consultantii nostri detin informatii solide in service si va pot ghida catre cea mai buna alegere. Aceeasi consultanta de calitate o veti primi si daca este vorba una din marcile  se utilaje si tractoare agricole  precum SAME, DEUTZ KRONE, GREGOIRE BESSON sau CLAAS. Instruirea permanenta a personalului si cunoasterea programelor de identificare a pieselor si accesoriilor agricole  a facut posibila dezvoltarea unui magazine on line de piese de schimb pentru utilaje si tractoare agricole. Va invitam sa vizitati site-ul nostru http://www.glass-service.ro si sa ne indicati nevoile dumneavoatra curente in ceea ce priveste partea de piese si accesorii utilaje agricole, informatiile “din teren” sunt cele mai pretioase si reflecta cel mai bine realitatea.

Vrem sa fim sustinatorii agriculturii romanesti pentru ca credem in ea si pentru ca am fost binecuvantati cu terenuri care se preteaza la diverse culturi. Daca vrem o agricultura performanta, o produtie mare la hectar atunci trebuie sa fim cat mai eficienti, sa folosim utilaje agricole adecvate procedurilor efectuate. Indiferent daca tractorul sau utilajul agricol este nou sau second hand, la Glass Service SRL din Brasov veti gasi intotdeauna  ceea ce cautati: piese utilaje agricole ieftine si originale. Este important sa specificam ca fiecare produs beneficiaza de certificat de garantie si expediere oriunde pe teritoriul Romaniei.