Firma de transport Brasov – Art Tours

Transport persoane Brasov

Intr-un domeniu in care concurenta este tot mai acerba, cand standardele clientului sunt tot mai ridicate pe zi ce trece, noi , colectivul de la ARTTOURS venim in intampinarea dumneavoastra cu o experienta de peste 15 ani in domeniul transportului din Brasov.

Valorile fundamentale cu care ne mandrim si care ne-au ajutat sa fim mereu in topul celor mai buni transportatori au fost satisfacerea tuturor clientilor (chiar si celor mai exigenti), transporarea clientilor pana la destinatie in siguranta  de catre conducatori auto profesionisti care detin atestate in transportul de persoane, soferi care au fost riguros selectati tocmai pentru a veni in intampinarea tuturor necesitatilor dumneavoastre indiferent de tipul de transport ales si o  disponibilitate permanenta 24/7

Va putem ajuta cu planificarea si organizarea oricarui gen de calatorie, Suntem capabili sa ne adaptam tuturor cerintelor. Flota noastra este una variata ce poate satisface mai toate tipurile de transport persoane, de la microbuze Mercedes Sprinter 19+1 locuri  la autocare Mercedes Travego 49+ 1 locuri, Setra S315GT 53+1 locuri, Setra S315UL 53+1 locuri)

Sunteti o gasca mare ce vor sa mearga in vacanta si aveti nevoie de un transport turistic? Cunoasti pe cineva care isi doreste un transfer catre aeroport in conditii profesionale? Noi venim in intampinarea lor. Organizati o excursie, un pelerinaj sau poate o cursa ocazionala? La noi puteti apela cu incredere. Aveti parteneri din strainatate care vin in vizita la dumneavoastra? Noi ii preluam si le oferim un transport business la cele mai inalte standarde. Daca aveti nevoie de transport de persone in Brasov in interes de serviciu cum ar fi team  building-uri sau transportul angajatilor (pe baza de contract) noi va oferim tot suportul necesar pentru a se realize.

Obiectivele noastre se axeaza pe imbunatatirea si dezvoltarea in mod constant a serviciilor de inchiriere autocare si transport persoane, in conditii de confort si siguranta.

Tarifele sunt negociabile pentru fiecare cursa in parte, suntem disponibili 24/7, nu ezitati sa ne contactati, pentru o cotatie personalizata pe nevoile Dvs.