Servicii de inchirieri autocare si microbuze Brasov

transport persoane brasov

Avand o experienta vasta in domeniul transporturilor ce insumeaza peste 15 ani, firma Art Tours ofera servicii de transport persoane Brasov. Acestia dispun de un parc auto diversificat, format din masini care au toate dotarile necesare pentru un drum linistit si confortabil. De-a lungul anilor, firma si-a adaptat si diversificat serviciile in functie de cerintele pietei dar si de nevoile din ce in ce mai diverse ale clientilor sai. Echipa este una tanara, formata din soferi profesionisti si bine-educati.

Art Tours ofera atat servicii de transport persoane Brasov cat si de inchirieri autocare si microbuze Brasov. Asa cum am mentionat mai sus, acestea sunt dotate cu tot ceea ce este nevoie pentru a asigura o deplasare fara probleme. Flota auto este formata din microbuze Mercedes Sprinter VIP si VW Caravelle, autocare Mercedes Travego si Setra S315GT si autobuze Setra S315UL.

Oferim transport persoane Brasov

Pe langa acestea, Art Tours ofera o multitudine de alte servicii, printre care mentionam: transportul copiilor, pelerinaje, transport angajati, transport international si transferuri aeroport. Transportul copiilor este o provocare pe care echipa de la Art Tours a acceptat-o si o realizeaza in conditii impecabile si de maxima siguranta catre si de la diversele lor activitati scolare.

Atunci cand va doriti o excursie, aceasta este firma la care puteti apela. Fie ca doriti sa calatoriti in tara sau international, puteti fi siguri ca veti beneficia de preturi bune, dar si conditii. Lasati in urma grija si stresul datorate transportului. Atat dumneavoastra cat si bagajul veti calatori in siguranta, astfel incat sa va puteti bucura in liniste de priveliste. Dispunand de o flota diversa, echipata cu tot ceea ce ati putea avea nevoie in timpul unei calatorii, putem asigura mijlocul de transport la capacitatea potrivita pentru a satisface solicitarea. Drumurile lungi nu sunt o problema, deoarece fiecare sofer detine certificat de calificare profesionala.

Servicii  de inchirieri autocare si microbuze Brasov

Tarifele pentru acest tip de transport se vor stabili in functie de destinatia aleasa de dumneavoastra dar si de traseu, durata deplasarii si mijlocul de transport pe care ati optat sa il inchiriati. Putem oferi preturi foarte avantajoase pentru agentiile de turism care ne solicita serviciile in mod frecvent si care ne-au fost clienti fideli.

Puteti sa apelati la serviciile de inchirieri autocare si microbuze Brasov si pentru transportul angajatilor dumneavoastra. In ziua de astazi, multe companii ofera acest beneficiu angajatilor sai, in special pentru fidelizarea acestora. Daca detineti o firma, atunci puteti sa luati in considerare acest serviciu. Flota noastra este alegerea ideala pentru ca angajatii dumneavoastra sa beneficieze de un drum relaxant pana la munca si inapoi acasa.

Portofoliul nostru de clienti este dovada concreta o profesionalismului echipei si al firmei noastre. Increderea acordata de clientii nostri este cel mai important lucru care ne recomanda si cu care continuam sa ne mandrim. Apelati cu incredere la serviciile Art Tours pentru transport persoane Brasov si pentru inchirieri autocare si microbuze Brasov.

Avem peste 15 ani exprienta in transporturile de persoane si serviciile de inchiriere, ceea ce ne face in masura sa oferim consultanta in contractarea unei curse de transport pasageri, sau chiar pentru o simpla calatorie. Pentru orice nevoie ai avea, Art Tours iti sta la dispozitie.