Folia de geam: arta sau siguranta?

Ambele, vom raspunde noi, si chiar mai mult decat atat…

De cand fenicienii au descoperit sticla si de cand egiptenii au folosi-o la nivel industrial au trecut 3000 de ani. Astazi sticla a ramas unul din cele mai folosite materiale si i-au fost atribuite noi intrebuintari. De fapt, nu vom vorbi despre sticla, nici de sticla pentru geamuri ci despre o alta inventie (mai recenta) si anume, de folia pentru geamuri.

SC Audio Elements SRL executa montaj folie geam in Brasov. Firma noastra si-a propus sa nu vanda folie ci sa ofere consultanta, sa ofere solutii pentru imbunatatirea calitatii geamurilor dumneavoastra. Cum fiecare are are alte nevoi, in aceasta industrie au aparut mai multe tipuri de folie geam care sa acopere o paleta cat mai larga de necesitati. Aici intervenim noi: identificam tipul de folie de care aveti nevoie si efectuam montare folii geamuri in Brasov sau oriunde este nevoie.

Sa incepem cu folia de geam antiefractie… Mai tineti minte cum se spargeau geamurile in trecut in mii de cioburi si ciobulete care se imprastiau peste tot? Ei bine, prin montare de folii antiefractie, sticla se fisureaza fara a se sparge, ea retine cioburile de sticla datorita constructiei multistrat. Este o masura de protectie atat pentru cei din apropiere cat si mai eles pentru cei cu “ganduri necurate”.

Folia decorativa o intalnim astazi peste tot, atat la exterior cat si la interior. Vedem des cabinete, magazine si birouri care au inscrptionate numele sau sigla prin montare de folie decorativa (publicitara). De multe ori intalnim astfel de folii pe geamurile despartitoare ale birourilor, lucru care pe langa estetic este si util, ganditi-va cati ar fi dat altfel piept cu sticla transparenta. Nici nu vreau sa ma gandesc… Exista mii de astfel de filmulete pe Youtube. Si nu putini au fost cei care atunci cand au cumparat un apartament s-au trezit ca sunt expusi fata de vecini in momentele intime, solutia salvatoare fiind folia decorativa pe geamul de la baie.

Folosirea cat mai eficienta a luminii naturale a facut ca ferestrele sa fie cat mai largi, gasim astazi cladiri facute din otel/beton si sticla. Asa a a aparut si folia de protectie solara (reflexiva si nereflexiva) care respinge caldura din mediul exterior si blocheaza razele UV. Venim cu solutii in functie de natura imobilului, in fuctie de expunerea acestuia catre soare si montam folie de protectie solara care sa va sporeasca confortul, care sa va ofere intimidate pe parcursul zilei, care sa va reduca disverse costuri.

Asa cum va spuneam la inceput, suntem gata sa gasim impreuna solutia care se plieze pe nevoile dumneavoastra. Montam folie geam in Brasov si in toata tara si suntem cu ochii larg deschisi catre eventualele descoperiri in domeniu.