Tamplaria de calitate are un nume: Euro Prof MM

Va mai aduceti aminte geamurile care le aveam la case si apartamente in urma cu 20-30 de ani? Va mai aduceti aminte paturile facute sul care stateau pe pervazul geamului ca o bariera anti-frig? Acum totul este undeva departe, este istorie.

Unul din cele mai mari avantaje din domeniul constructiilor a devenit tamplaria PVC si de aluminiu cu geam termopan. Spre bucuria mea lucrurile nu s-au oprit aici ci au continuat sa se dezvolte in avantajul clientului beneficiar: mai multe camere la profile, mai multe straturi de sticla, sticla low-e, feronerie de calitate superioara etc.

Tamplarie PVC sau aluminiu?

Va invitam la sediul Euro Prof MM din Bucuresti, Alexandria sau Campulung Muscel pentru a vedea profile PVC cu 3, 4 sau 5 camere de calitate superioara, calitate care va spori siguranta si confortul caminului dvs. Daca in urma cu 30 de ani constructiile erau prevazute cu ferestre mici pentru a reduce pierderea de caldura, acum va puteti bucura de ferestre mari, de lumina naturala cu ajutorul ferestrelor din tamplarie PVC cu geam termopan si feronerie PVC care sa aduca un plus de calitate ferestrelor dvs.

Se folosesc in continuare profile de aluminiu (cu sau fara bariera termica in functie de destinatie). Consultantii nostri va pun la dispozitie toate cunostintele lor in materie de tamplarie cu geam termopan pentru ca dvs sa faceti cea mai buna alegere in functie de destinatia imobilului. De asemenea, pentru profilele de aluminiu asiguram si partea de feronerie aluminiu corespunzatoare.

Pe langa importanta majora pe care o acordam profilelor PVC sau aluminiu, tratam cu aceeasi seriozitate si accesoriile din aceasta industrie. Fie ca este vorba de garnituri, sisteme antipanica, sisteme de deschidere la distanta, amortizoare, montanti sau spume si silicoane toate intrunesc cele mai exigente cerinte calitative. Vrem sa fim un nume, un brand pe piata romaneasca de tamplarie PVC si aluminiu si lucru care se poate realiza doar prin produse superior calitative si servicii care sa se muleze pe nevoile clientilor nostri.

Traim intr-un secol al vitezei, cel mai important si scump lucru fiind informatia. Acesta este inca un motiv pentru care stam cu ochii larg deschisi si cu urechile ciulite pentru a fi la curent cu tot ce misca in industria profilelor ecologice.  Pentru informatii, consultanta si comenzi va stam oricand la dispozitie .