Frosera: mai mult decat curatenie…

Daca data trecuta v-am povestit despre activitatea noastra din domeniul DDD Brasov si despre magazinul online DDD de care ne ocupam, astazi dorim sa aducem in atentia dvs o alta parte a activitatii noastre, si anume, aceea de curatenie, deszapezire si ignifugare.

Cand vine vorba de curatenie Brasov vrem sa stiti ca ne adresam tuturor, atat sectorului privat cat si celui casnic. Curatam temeinic spatii comerciale si birouri astfel incat locul in care dvs va desfasurati activitatea sa fie unul cat mai curat si sa reflecte grija dvs pentru imagine si pentru un mediu mai igienic. Indiferent de industria in care dvs activati, noi avem solutii si oferim servicii de curatenie industriala Brasov la cele mai inalte standarde. Acordam o atentie deosebita domeniului constructiilor pentru ca aici mediul poate fi unul cu adevarat murdar si cu posibilitati de poluare ridicate. Acesta este motivul pentru care efectuam servicii de curatenie in zonele de constructii sau servicii de curatenie dupa constructor Brasov atunci cand acesta si-a incheiat misiunea. Stiti pozele acelea cu “inainte si dupa”? la noi diferenta este mai mult decat vizibila, este ca si cum ai privi doaua locuri diferite…

Ai o casa, un birou sau o institutie cu multe geamuri? Ne bucuram ca puteti profita de lumina naturala cat mai mult timp si va stam la dispozitie cu servicii de curatenie geamuri sau ferestre Brasov cu ajutorul personalului calificat in alpinism utilitar pentru ca punem siguranta inainte de orice. De asemenea, ne putem ocupa si de partea de curatare covoare, mochete si tapiterii Brasov folosind aparatura si solventi de ultima generatie.

Curatam orice spatiu din Brasov, indiferent de destinatie, indiferent daca este vorba de curatenie ocazionala sau periodica, pe baza de contract. Nu le uitam nici pe gospodine, si ele au nevoie de ajutor. Va vine soacra in vizita? Asteptati niste musafiri pretentiosi? Aveti nevoie de ajutor la curatenia de dinaintea sarbatorilor? Echipa de profesionisti Frosera Brasov se inarmeaza cu tot ceea ce este nevoie si apare la usa dvs indiferent de ora sau zi.

Care este legatura intre curatenie, deszapezire si ignifugare? Nimic mai simplu: Frosera!…

Curatenia nu se opreste la iesirea din casa sau institutie, ea se extinde si in afara ei, in curti si gradini. Asa se face ca pe langa curatenia clasica oferim si servicii de deszapazire  Brasov (deszapazire curti, trotuare, terenuri, gradini, parcari, acoperisuri) cat si servicii de prevenire a inghetului. Si daca tot suntem harnici si avem solutii la indemana oferim si servicii de ignifugare Brasov pentru a va proteja atat impotriva focului cat si impotriva posibililor daunatori.

Daca am omis ceva, suntem siguri ca atunci cand vom descoperi nevoia dvs vom gasi si solutia potrivita si poate un nou serviciu pe care il vom putea include pe viitor in activitatile noastre de zi cu zi.