Gardentrac, tractoare Zoomlion si Tym in Romania

tractoare agricole zoomlion

Fermierii din Romania si unitatile comunale au nevoie de tractoare si utilaje agricole fiabile, economice si care nu necesita interventii dese. Tocmai de aceea se importa tractoare Zoomlion din China sau tractoare Tym din Corea de Sud.

De ce tractoare din China si Coreea de Sud?

Fermierii au nevoie de tractoare ieftine. Achizitionarea de tractoare care apartin unor marci de renume depaseste de cele mai multe ori puterea de cumparare a fermierilor, chiar si atunci cand aleg variante second hand.

Intelegand piata de tractoare si utilaje cat si dificultatile cu care se confrunta cei din domeniul agricol, Gardentrac importa tractoare Zoomlion si tractoare Tym impreuna cu utilajele si accesorille de care acestea au nevoie pentru un intreg ciclu de exploatare:

  • utilaje pentru exploatarea solului
  • utilaje pentru semanat
  • utilaje pentru recoltat
  • utilaje pentru intretinerea culturilor

Pe cat de mici, pe atat de fiabile sunt tractoarele agricole Zoomlion si Tym. Ele sunt solutia ideala pentru fermierii din Romania:

  • sunt rezistente
  • consuma putin
  • sunt usor de manevrat
  • au accesorii pentru toate campaniile agricole
  • sunt accesibile
  • exista accesorii, piese de schimb si service specializat

Tractoare Zoomlion si tractoare Tym, tehnologie inalta la preturi mici

Stim cu totii ca cele doua puteri din Asia, fiind sub regim comunist, produc „in hause” tot ce au nevoie, indiferent de domeniu. Si pentru ca au reusit sa produca tractoare rezistente urmand principiile tehnologiilor europene, atunci de ce sa nu ne folosim de acest lucru?

Acesta este motivul principal pentru care Gardentrac importa tractoare agricole marca Zoomlion si marca Tym. Fermierii romani se pot bucura de progresul tehnologic al celor doua marci la un pret accesibil celor mai multi si isi pot ingriji culturile de cereale, pomicole sau viticole la un nivel productiv.

Tractoare agricole mici

Cu cei 25, 40, 45 sau 50 de CP, tractoarele Zoomlian si tractoarele Tym satisfac pe deplin necesitatile micilor fermieri sau a celor care fac agricultura la nivel mediu.

Totodata, aceste tractoare agricole pot fi folosite si in interes comunal (tractoare pentru gospodarie comunala) sau pentru gestionarea lucrarilor care tin de ocoale silvice.

Astea fiind spune, nu-mi ramane decat sa sper ca informatia va ajunge acolo unde trebuie, la micii fermieri sau la cei care isi doresc un tractor agricol pentru treburile din gospodarie.