GrandisDental, clinica stomatologica premium Brasov

clinica stomatologica premum brasov

Termenul de ingrijire dentara personalizata a prins contur si a devenit element central in toate serviciile de sanatate, inclusiv a sanatatii dentare. Salut deschiderea GrandisDental, o clinica stomatologica premium Brasov, care pune accent pe pacient, pe nevoile acestuia si pe solutiile unice si eficiente de tratament dentar.

Cine este ANDREI PIRGARI?

Doctor Medic Stomatolog si Doctor in Stiinte Medicale, Andrei Pirgari ofera solutii si tratamente dentare premium pacientilor care se confrunta cu orice tip de problema dentara, inclusiv de estetica dentara. Poate fi gasit in cadrul clinicii GrandisDental din str. Ioan Popasu din cartierul Tractorul (zona Coresi).

dentist Brasov

Dedicat si 100% implicat in gasirea de solutii unice si pretabile pentru fiecare pacient, dr. Andrei Pirgari crede cu tarie in misiunea lui de a face lumea sa zambeasca, de a aduce fericire si o stare de bine prin tratamentele dentare efectuate.

Ajutat de o echipa care are aceleasi idealuri, isi doreste sa duca tratamentele de stomatologie dentara la un nivel superior. Minim invaziv cantareste mult in clinica stomatologica GrandisDental Brasov, este un principiu dupa care se ordoneaza fiecare tratament stomatologic.

stomatologie integrativa Brasov

Sustinut de Angelina Zaporojan-Pirgari, nu doar in calitate de sotie ci si in calitate de specialist in nutritie integrativa, dr. Andrei Pirgari aduce in Brasov notiunea de stomatologie premium integrativa si trage un semnal de alarma asupa obiceiurilor alimentare si asupra stilului de viata.

Tratamente stomatologice premium efectuate in clinica stomatologica GrandisDental Brasov

Tehnolgii avansate pentru tratamente stomatologice precise

Performanta cere tehnologie. Talentul specialistilor poate fi dus la cel mai inalt grad cu ajutorul tehnologiilor dentare de ultima generatie. Beneficiile sunt ale pacientilor care obtin cele mai bune forme de tratament stomatologic si cu rezultate spectacuoase. Nu trebuie sa ma crezi pe mine, consulta seciunea cazuri clinice, cu poze reale, inainte si dupa tratamentele stomtologice realizate in cadrul GrandisDental, o clinica stomatologica premium Brasov.