2021 versus 2022 in serviciile firmelor romanesti

firme romanesti 2022

Daca in vara lui 2021 lucrurile s-au mai relaxat, in toamna, sub cunoscutul concept pandemic lucrurile iar au inceput sa intre iar pe un teren restrictionat si uneori periculos pentru afaceri. Am citi zilele trecute un articol despre un mare intreprinzator care spunea, citez „Cand altii plang, eu vand batiste”.

Nu o sa comentez expresia, nu sunt in masura, cert este ca multe business-uri romanesti si nu numai au fost nevoie sa caute solutii prin care sa-si creasca credibilitatea si stabilitatea in piata.

Zic sa trecem cateva in revista si sa de dorim „La mai mult!” in 2022.

1.Concorn Optim – excelenta in constructii Buzau

Firma de constructii din Buzau a gasit o nisa in cadrul constructiilor comerciale si industriale. S-au ocupat cu toata implicarea in servicii de consolidare cu fibra de carbon Buzau si s-au specializat in hidroizolatii cu membrane lichide, inclusiv in aplicarea de pardoseli epoxidice.

Cei 20 de ani de experienta in constructii au fost un atu? Cu siguranta! Cunoasterea clientilor si a asteptarilor acestora i-a facut pe cei de la Concord Optim sa aleaga o paleta de servicii dedicata operatorilor economici si de productie.

Au mai facut o alegere importanta: ofera solutii pe termen lung. Utilizeaza produse consacrate Sika si gasesc solutii pentru a echilibra balanta calitate-pret.

2. SD Rent  – Generatoare de curent Timisoara

De la Buzau mergem la Timisoara. Ne oprim la firma care vinde si inchiriaza generatoare de curent Timisoara, ideale atat pentru uz casnic cat si pentru uz comercial si industrial. Ce ii face pe ei diferiti? Ei bine, sunt ai multe lucruri de mentionat:

  • paleta mare de genaratoare comercializate sau propuse pentru inchiriere
  • logistica bine pusa la punt pentru a-si servi clientii rapid in cazuri urgente
  • asistenta tehnica si consultanta de specialitate

Cand nu aii acces la curent sau vrei sa suplimentezi necesarul de curent electric este bine sa vorbesti cu un specialist care iti poate calcula consmul cu usurinta si iti poate recomanda generatoare Timisoara exact pe nevoile tale.

Ai nevoie de un generator? Retine numele SD Rent Timisoara.

3. Sabfil Water System – echipamente pentru tratarea si filtrarea apei

Nu am putea trai fara apa si, mai mult decat atat, accesul la apa potabila de calitate nu ar trebui sa fie o problema. Tocmai din acest motiv Sabfil Water System realizeaza instalatii de tratare apa potabila.