Usi garaj Slatina de la Hormann prin Jolly Impex

usi garaj slatina

Ușa de garaj contribuie decisiv la fațada casei, motiv pentru care aceasta trebuie să arate impecabil. Astfel, indiferent de solicitarea pe care o ai, soluția ideală o găsești în gama variată de uși garaj Slatina.

Într-o discuție cu un reprezentant al Jolly Impex, distribuitor Hormann România, am aflat că modelele din portofoliu sunt construite cu norme de calitate riguroase si cu grijă față de mediul înconjurător.

În funcție de nevoia clienților, pot fi identificate diverse variante de uși garaj Slatina, după cum urmează :

1. UȘI DE GARAJ SECȚIONALE

Testate și certificate conform normei europene de siguranță 13241-1, acestea se deschid vertical. Reprezintă alegerea potrivită atunci când îți dorești spațiu suficient pentru parcarea în interiorul și în fața garajului.

2. UȘI DE GARAJ ROLLMATIC

Din această categorie se remarcă ușile rulou și cele culisante la tavan. Să reținem că forma deschiderii garajului nu are nici o importanță pentru montare. Ca și sfat, specialiștii recomandă să alegi unul dintre cele două finisaje tip lemn, pentru a conferi ușilor un aspect natural.

usi garaj12

3. UȘI DE GARAJ ALĂTURATE

Considerate foarte practice atunci când se dorește scoaterea rapidă a obiectelor din garaj, fără a-i deschide ușa, aceste modele seamănă cu ușile anterior prezentate. Există totuși un minus : spațiul limitat din fața garajului. Astfel, în situația în care se parchează două mașini, accesul poate fi blocat.

4. UȘI DE GARAJ BASCULANTE

De departe cel mai solicitat model de uși garaj Slatina, acestea se remarcă prin calitate și siguranță, aspect și confort. Detaliile bine gândite garantează protecție de jur împrejur. Dacă unul dintre arcuri se rupe, ușa este susținută de celelalte arcuri, asigurându-se, în acest mod, fiabilitate împotriva căderii.

Deschiderea și închiderea simplă pentru utilizator, precum și siguranța datorată încuierii inovatoare sunt motive în plus ce recomandă alegerea ușilor basculante.

Așadar, dacă ai ajuns în punctul în care cauți ușa de garaj care să se potrivească perfect cu arhitectura casei, consultă și oferta de uși garaj Slatina.

Meriți acest confort!