Pompa Grundfos Alpha 2, pompa de circulatie cu carcasa din fonta

pompe de circulatie Grundfos Alpha 2

Compania Grundfos a contribuit la industria pompelor de peste 60 de ani. Tehnologia si designul lor inovator i-au pozitionat drept unul dintre cei mai buni si mai cunoscuti producatori de pompe din lume. Cele mai mari piete ale lor sunt in SUA si China, dar devin rapid producatorul si furnizorul de pompe de top din Brazilia, India si Rusia. Indiferent daca doriti pompe Grundfos Alpha2 sau orice alte piese de schimb originale, veti beneficia mereu de calitate.

Gama uriasa de pompe Grundfos ofera solutii pentru tot felul de aplicatii de la industrial la sanitar, la agricultura sau alimentarea si tratarea apei. Grundfos are o vasta expertiza si o serie de instrumente pentru a va ajuta in alegerea pompei pentru aplicatia dvs.

Pe langa multi parametri de luat in considerare atunci cand alegeti pompe Grundfos Alpha 2, eficienta energetica nu este de ignorat. De asemenea, gama vasta de intrebuintari ale pompei o fac ideala pentru o gama larga de nevoi.

Pompe Grundfos Alpha2 – APLICATII

pompe de circulatie Grundfos Alpha 2 cu carcasa din fonta

Pompele de circulatie cu carcasa din fonta sunt proiectate special pentru sistemele de incalzire. Pentru sistemele de incalzire prin pardoseala, este recomandabil sa folositi versiunea din otel inoxidabil, tip Alpha N si UPS N. Deoarece lichidul pompat are atributii mai speciale, poate provoca corodarea carcasei pompei obisnuite din fonta.

Caracteristici pompa de circulatie Grundfos Alpha2

🧷Orice pompe Grundfos Alpha 2 controleaza automat presiunea diferentiala prin ajustarea performantei pompei la cererea reala de incalzire, fara a utiliza componente externe.
🧷Pozitia de lider a Grundfos pe piata nu este intamplatoare. Ei lucreaza in mod constant pentru a crea pompe mai bune si mai puternice, care sa se potriveasca nevoilor in continua schimbare ale pietei.

Indiferent care pompa are cel mai mult sens pentru aplicatia dvs., daca este o pompa Grundfos, puteti fi sigur ca veti fi multumit. Daca aveti intrebari sau doriti sa discutati cu un reprezentant experimentat cu privire la pompele Grundfos, suntem aici pentru dumneavoastra.