Gardurile metalice din plasă de oțel, o soluție pentru mai multe întrebuințări

garduri metalice

V-ați luat recent un teren? Să vă bucurați de el și să îl folosiți sănătoși! Primul lucru de care trebuie să vă ocupați ca și nou proprietar al unui teren este împrejmuirea. Vreți să împrejmuiți un spațiu oarecare? O soluție economică și elegantă o reprezintă construcția de garduri metalice din plasă de oțel.

De ce să alegeți plasa din sârmă de oțel?

1. pentru ca este ieftină

Puteți avea un gard elegant, rezistent și ieftin. Gardurile metalice din plasă de oțel sunt soluția îngrădirii cu rapiditate a unui spațiu, fie el zona rezidențială, grădină, spațiu comercial, teren agricol, teren sportiv, spațiu de joacă, parc industrial etc.

2. este deosebit de rezistentă

Dispunerea pe verticală și orizontală a sârmelor oferă stabilitate și rezistență gardului și, în același timp, contribuie la aspectul estetic. Fabricată prin tehnologii avansate de sudare, plasa de gard metalic este galvanizată și acoperită cu o pulbere specială de material plastic care nu face decât sa îi mărească rezistența la uzură și intemperii.

Pentru ca parcurile, locurile special amenajate pentru joacă și terenurile sportive sunt supuse la acțiuni mecanice intense și repetate, gardurile metalice sunt soluția cea mai fiabilă. Copiii cresc, gardurile rezista! 🙂

3. este disponibilă în toate culorile

Plasa de gard din sârmă de oțel galvanizat poate fi vopsită în orice culoare RAL își dorește clientul. Același lucru este valabil și pentru stâlpii de gard. Stâlpii metalici pentru gard sunt realizați tot din oțel, au formă dreptunghiulară și sunt prevăzuți cu șuruburi de fixare din oțel inoxidabil.

4. oferă siguranță și securitate

Pentru că gardurile metalice pot avea înălțimi considerabile și pentru că ochiurile mici le fac imposibil de escaladat, acestea sunt recomandate pentru împrejmuirea spațiilor de producție, pentru împrejmuirea parcurilor industriale și a terenurilor private.
De asemenea, sunt ideale pentru împrejmuirea școlilor, creșelor și a grădinițelor. Copiii vor fi în siguranță, nu pot escalada gardurile pentru a părăsi curțile iar cei neavizați nu pot pătrunde în incinta spațiilor protejate.

garduri metalice5. este un sistem unitar

Pe lângă posibilitatea protejării sau delimitării spațiului print-un gard metalic din plasă de oțel, există și varianta de a avea porți din același material, cu aceleași avantaje și cu aceeași înălțime. Sistemul unitar conferă eleganță și stil.

Înainte de a lua o hotărâre în ceea ce privește împrejmuirea unui spațiu, în funcție de destinația și utilitatea acestuia, merită să luați în considerare și posibilitatea unui gard metalic din sârmă galvanizată sau plasă de oțel. Raportul dintre preț, calitate și rezistență este unul excepțional, iar aspectul estetic și gradul de securitate ridicat sunt atuuri care pot contribui la decizia noastră.