Garden Resort Pensiune Brasov

pensiune Brasov

Traieste Brasovul asa cum nu ai mai facut-o pana acum si bucura-te de aerul curat si de privelistea incantatoare a muntilor printr-o sedere de neuitat la Garden Resort. Atunci cand esti in cautare de o pensiune Brasov dar nu stii ce sa alegi, noi venim in intampinarea dumneavoastra cu servicii impecabile si evenimente personalizate.

Pentru a va bucura de o sedere cat mai placuta in inima muntilor, dar si aproape de atractiile principale, cafenele, terase, restaurante si cladiri istorice, Garden Resort va ofera cazare intr-o zona plina de incarcatura istorica dar si aproape de natura. Daca sunteti in cautarea unui loc unde va puteti deconecta de stresul cotidian, atunci ati nimerit in locul potrivit.

Nu ai timp de relaxare si destindere, insa ai sedinte si intalniri de afaceri cu oameni importanti si ai nevoie de un loc elegant unde sa puteti discuta? Atunci iti stam la dispozitie si cu servicii de tip corporate pentru evenimentele de afaceri. Salile noastre sunt complet dotate cu toate facilitatile necesare pentru o buna desfasurare a oricarui eveniment corporate.

Ce iti poate oferi o pensiune Brasov, in inima Transilvaniei?

cazare pensiune brasovCand te gandesti la un loc de cazare in Brasov, iti imaginezi probabil o atmosfera placuta si relaxanta, indiferent care este motivul care te face sa ne treci pragul si sa devii oaspetele nostru. Din toata varietatea de locuri de cazare in Brasov, te sfatuim cu caldura sa alegi Garden Resort. Iti punem la dispozitie atat camere moderne complet echipate, cat si sali de conferinte dotate cu tehnologie de inalta clasa pentru training-uri, sedinte si intalniri.

Suntem intotdeauna bucurosi de oaspeti, fie ca sunteti doar in trecere, doriti o sedere mai lunga sau chiar doriti sa organizati un eveniment de neuitat pentru invitati. Pentru a te convinge de calitatea serviciilor noastre te asteptam la Garden Resort Brasov, pentru a redescoperi farmecul Brasovului si pentru a te bucura de aerul reconfortant al muntilor si de serviciile noastre impecabile.

In jurul pensiunii noastre puteti participa la o serie variata de activitati precum: paintball, turism ecvestru, excursii montane, zboruri cu paratanta si cursuri de creatie. Tot ce trebuie sa faceti este sa va decideti asupra unei activitati iar noi va vom pune in contact cu organizatorii pentru a stabili detaliile.