International Sportspeople Association

Asociatia Internationala a Sportivilor

Astazi ne vom concentra atentia asupra unei organizatii non-profit care are ca scop promovarea unui stil de viata sanatos si constientizarea beneficiilor aduse de miscare. Este vorba despre. International Sportspeople Association (ISA) sau Asociatia Internationala a Sportivilor. Activitatea acestora a luat nastere din pasiunea lor pentru sport, dar si din dorinta lor de a face oamenii mai constienti de beneficiile miscarii asupra corpului dar si a mintii.

Intr-o societate in care timpul liber este tot mai redus, populatia Romaniei tinde spre obezitate intr-un ritm accelerat. Acest lucru se datoreaza desigur si unui program alimentar nepotrivit, unui program de munca prelungit si a lipsei de efort fizic. Misiunea celor de la ISA este sa creeze o comunitate a sportivilor amatori si profesionisti care sa ajute la educarea populatiei cu privire la adoptarea unui stil de viata sanatos, care sa implice mai multa miscare si alegeri alimentare mai bune.

Prin intermediul partenerilor, sponsorilor si membrilor, asociatia are in planuri deschiderea unui centru sportiv multifunctional. Acest lucru inseamna ca este dedicat, in primul rand, copiilor cu aptitudini sportive deosebite, dar care au o situatie materiala precara.

International Sportspeople Association – Misiune si valori

 International Sportspeople Association Cum anume isi propune International Sportspeople Association sa promoveze un stil de viata sanatos? Simplu: prin practicarea sporturilor de masa, a miscarii in aer liber, a drumeriilor si a oricarei alte forme de miscare. Nu trebuie sa ne gandim la efortul fizic ca la un sport extrem sau ca ceva neaparat extenuant. Persoanele varstnice au si ele nevoie de miscare, insa nivelul de efort trebuie sa fie considerabil redus. La ISA se gaseste cate o ativitate pentru fiecare tip de varsta si pentru orice interes.

Daca aveti nevoie de un partener atunci cand iesiti sa faceti miscare, alegerea ideala este sa va alaturati asociatiei. Pe langa beneficiile aduse de miscare, puteti si sa socializati si sa va faceti noi prieteni. Motivatia pentru efort va ramane constanta daca aveti si un sistem solid de sustinere care va incurajeaza.