Grundfos MAGNA3, pompe de circulatie inovatoare

MAGNA3 este un membru inovator al familiei Grundfos de pompe de circulatie de inalta calitate. Cu un MAGNA3, nu va mai faceti griji cu privire la setarile complicate ale pompei. Pur si simplu instalati pompa si lasati-o la setarea din fabrica autoadapt. Seria de pompe Grundfos Magna3 vine cu noi imbunatatiri in functionalitate.

Pompa de circulatie din seria Grundfos MAGNA3 este proiectata pentru circulatia lichidelor in sisteme cu debite variabile. In situatiile unde este de dorit sa se optimizeze setarea punctului de lucru al pompei, reducand astfel costurile energetice aceste Pompe Grundfos Magna3 sunt solutia.

Aceasta pompa este potrivita in special pentru instalarea in sistemele existente unde presiunea si debitul apei tind sa varieze. Este, de asemenea, potrivita pentru sisteme noi in care se doreste ajustarea automata la cererea reala de debit. Acest lucru se realizeaza fara a utiliza supape de bypass costisitoare sau componente similare. In plus, pompa este potrivita pentru sistemele cu prioritate pentru apa calda. Deoarece un semnal extern poate forta imediat pompa sa functioneze conform curbei maxime, de exemplu in sistemele de incalzire solara.

Modurile de control inteligente precum AUTOADAPT au ca rezultat economii semnificative de energie.

Pur si simplu instalati pompa si lasati-o la setarea din fabrica. Seria de pompe Grundfos Magna3 va analiza automat sistemul de incalzire, va gasi setarea optima si apoi va ajusta continuu functionarea acesteia la modificarile cererii, economisind timp si efort.

Citeste si articolul Pompe Grundfos Magna3, pompe de circulatie in sisteme cu debite variate

MAGNA3 este cel mai eficient circulator disponibil astazi pe piata. Cu cel mai scazut indice de eficienta energetica (EEI) din lume, sub 0,20, puteti obtine economii de energie de pana la 75% in comparatie cu un circulator instalat obisnuit. Cu controlul unic Autoadapt, aceste economii pot ajunge pana la 85% si, prin urmare, o rentabilitate remarcabil de rapida a investitiei.

MAGNA3 va ofera noi mijloace mai inteligente si eficiente de control, cu o comunicare optimizata pentru managementul cladirilor. Va permite sa reduceti numarul de supape de echilibrare in sistem si sa ajustati parametrii cu usurinta in orice moment. MAGNA3 este pompa ideala pentru incalzire si racire, precum si pentru sistemele de circulatie a apei calde menajere.