Incalzire in pardoseala Brasov – confort la superlativ

incalzire in pardoseala Brasov

Ce inseamna pentru tine confortul? Sa fie un divan, o sofa moale si confortabila in care sa te cuibaresti? Sa fie un ceai cald sau o cafea alaturi de o carte interesanta? Sa fie o cada cu apa fierbinte? Sa fie o pardoseala calda pe suprafata careia sa te plimbi descult? Sau poate toate la un loc?

Pot spune cu certitudine ca mie nu imi place frigul si ca am mereu picioarele reci (toata lumea spune ca am probleme cu circulatia periferica). Daca cei mai multi dintre noi atunci cand renoveaza se gandesc la paleta de culori sau la mobilier, eu mi-am dorit un singur lucru: incalzire in pardoseala. Nu, nu e un moft, e acel ceva care inseamna confort pentru mine, care imi da o stare de bine, care ma face sa ma simt ACASA.

Daca faci marea greseala sa intrebi printre rude sau prieteni vei ajunge in situatia in care nu vei sti ce sa faci. Toti vor veni cu idei, cu argumente pro si contra si vointa ta nu va mai conta. Cel mai bine ar fi sa apelezi la o firma din domeniul instalatiilor, vei primi sfaturi si explicatii pertinente. Apeland la specialisti vei primi toate aspectele pozitive sau negative legate fix de spatiul tau locativ, vei lua hotararea in totala cunostinta de cauza.

Picioarele reci iubesc incalzirea in pardoseala

Cand vine vorba de incalzire in pardoseala Brasov credeti-ma pe cuvant ca nu e moft, e necesitate. La noi iarna e mai lunga si nu am nici o placere in a sta in papuci de casa cel putin 6 luni pe an. E suficient sa stai incaltat 10 ore pe zi, macar cand ajungi acasa sa ai acel sentiment de libertate, sa umbli descult si sa simti atingerea calda a parchetului sau a gresiei. Eu nu cred ca vreau prea mult, vorba unei reclame, merit!

Lasand deoparte confortul meu (la care tin foarte mult) nici aspectul estetic al incaperii nu e de neglijat. Va mai aduceti aminte de caloriferele vechi de fonta? Cat de urate erau… Eu nu eram multumit nici de cel de aluminiu care trona sub geam, plus ca nici caldura nu era uniforma, cu cat te indepartai de calorifer cu atat scadea si aceasta. Ba mai mult, trebuia sa ai valente de inginer atunci cand montai perdeaua ca aceasta sa nu cada inestetic pe calorifer. Daca voiai perdea lunga iarna trebuia sa o dai deoparte sa nu iti blocheze caldura. Eu ma bucur ca am scapat de calorifer, in plus, am podeaua calda, caldura constanta si uniforma si nu in ultimul rand, facturi mai mici.

Inainte de a alege un sistem de incalzire cel mai bine este sa intrebi un specialist. Pentru mine cea mai buna varianta a fost de incalzire in pardoseala, Brasov e un oras racoros.