Stiti de cate ori s-a cautat pe Google expresia “Instalator Brasov”?

instalator Brasov

Va spu eu, de 144.000 de ori. O fi mult? O fi putin? Nu stiu, stiu doar ca este nevoie de instalatori seriosi, competenti, specializati si pentru care nu exista cuvantul “NU”. Instalator Brasov trebuie sa fie sinonim cu rezolvarea oricarei interventii termice si sanitare intr-un mod profesionist.

Din aceasta nevoie s-a nascut brandul “mesterul tau”, care vine sa suplinesca nevoia de instalatori acordand o importanta deosebita serviciilor de reparatii instalatii sanitare si termice. Atat timp cat instalatiile pot fi reparate si pot functiona la capacitate maxima, nu au nevoie de inlocuire. Este posibil ca cu mici reparatii instalatia respectiva sa mai functioneze optim chiar si cativa ani. Inainte de a inlocui un obiect care intra in sfera noastra de actiune ne asiguram daca poate fi reparat, cu siguranta ar fi mai ieftin pentru dvs.

Pentru noi nu exista lucrari prea mici sau prea mari, toate sunt tratate cu aceeasi seriozitate si implicare. Persoanele fizice si persoanele juridice sunt tratate egal, vor beneficia de aceleasi servicii calitative si bineinteles de factura fiscala si garantia lucrarilor efectuate. Fiecare client multumit poate fi o recomandare, o carte de vizita pentru urmatorul client. Totodata, putem incheia cu persoanele juridice contracte de servisare si mentenanta periodice.

Ni se intampla sa fim deseori sunati pentru interventii urgente, atat partea de instalatii sanitare cat si pe partea de instalatii termice. Raspundem promt si gasim solutii imediate pentru a preintampina diverse accidente. Nimeni nu vrea sa-si inunde vecinii, sa ramana fara apa menajera sau caldura in mijlocul iernii. Tot aici am mai adauga si posibile desfundari de instalatii sanitare, astfel de interventii fiind foarte des solicitate.

Fiecare serviciu oferit este clar denumit pe site-ul nostru unde veti gasi defalcat preturi pentru orice operatiune efectuata. Consideram ca afisarea preturilor (corecte, spunem noi) este o dovada de respect pentru clientii nostri.

Suntem atenti la cerintele clientilor nostri si tinem cont si de valoarea estetica a lucrarilor. Lucram ingrijit si curat, nu lasam mizerie in urma lucrarilor. De asemenea, putem sa insotim clientii la cumpararea materialelor necesare montarii de noi instalatii sanitare sau termice.

Vrem sa fim un model pentru orice instalator Brasov, vrem sa fim un brand recunoscut local si nu numai.