Inghetata artizanala Brasov, o explozie de gusturi si culori

inghetata artizanala Brasov

Daca iti place desertul rece si esti de la poalele Tampei atunci cu siguranta ai te-ai delectat cu inghetata artizanala Brasov facuta cu maiestrie de Gelato Mania. Maniacii inghetatei stiu ca aici pot savura cele mai indraznete combinatii de inghetata, nu orice fel de inghetata, ci una facuta manual, cu metode traditionale imprumutate tocmai de la italieni. Daca nici italienii nu stiu sa faca inghetata, atunci nu stiu cine stie.

Inghetata proaspata Brasov

Stii ce inseamna inghetata proaspata? Aia facuta si mancata in aceeasi zi. Aia fara termen de valabilitate. Fara balauri, crocobauri si substante pentru care ai nevoie de Google ca sa intelegi care-i treaba.

Daca ai chef de o inghetata buna, iti recomand sa lasi in urma forfota din centru orasului si sa te indrepti catre zona veche, catre Scheii Brasovului. Treci de Poarta si indeapta-te catre sediul SRI. Daca vezi oameni aliniati cuminti la coada inseamna ca esti aproape. Nu iti fa griji, chiar daca vei astepta 15-20 de minute, merita.

Inghetata artizanala cu lapte proaspat si fructe

Ca sa faci inghetata buna trebuie sa folosesti ingrediente proaspete si de calitate: lapte de a vacutele din Poiana Marului, fructe prospete si piureuri pasteurizate la care adaugi o pasiune greu de stavilit. Toate acestea le folosesti urmand procedee traditionale italiene. Lucrurile bune cer timp si munca. Nu se poate fara.

Uita asa obtii o inghetata artizana buna. Si noi, brasovenii nu ne lasam biruiti de coada care se formeaza inca de dimineata. Meritam un desert cremos si racoros, indiferent de vremea de afara. Tot noi stim ca nu racesti daca consumi inghetata iarna, din contra.

Turistii ne-au descoperit secretul. Vin din toate colturile tarii sa guste inghetata Gelato Mania. Chiar si cei de peste hotare ne-au descoperit in vizitele lor si au fost surprinsi sa geseasca in Brasov o inghetata care o bate pe cea de pe stradutele din Italia.

Inovatiile si inghetata artizanala

Ce zici de o inghetata artizanala cu capsuni si proseco, portocale si busuioc, ricotta cu fistic, gorgonzola cu nuci sau ciocolata cu ardei iute? Nu te speria, gasesti si clasicele sortimente, dar cu o textura si o cremozitate aparte. Bucatile de fructe te vor surprinde in cel mai placut mod. Daca nu ai gustat astfel de combinatii pana acum, e timpul sa o faci. Sunt o explozie de placere, un orgasm al papilelor gustative.

Hai la Brasov! Hai la o inghetata care sa te poarte cu gandul catre cele mai frumoase clipe!