Infoliere auto Brasov pentru masini cool

infoliere auto Brasov

Infolierea masinii este o procedura care a devenit din ce in ce mai la moda. De obicei este usor de facut si costurile sunt mult mai mici decat vopsirea masinii. Cu toate acestea, ar trebui sa lasati infolierea masinii in seama profesionistilor, deoarece este nevoie de destula experienta si pricepere tehnica pentru a obtine rezultate bune. In cele ce urmeaza, vom prezenta cateva informatii despre serviciile de infoliere auto Brasov.

Cand vine vorba de infolierea masinii dvs., aveti la dispozitie diverse optiuni: Pe langa infolierea completa, puteti avea, de exemplu, folie doar in anumite zone ale masinii. Asa-numita folie de protectie a vopselei este deosebit de populara pentru vehiculele noi. Pe zonele deosebit de sensibile, cum ar fi partea din fata a masinii, se aplica o pelicula transparenta. Aceasta este de doua pana la trei ori mai puternica decat foliile conventionale. Cand masina este revanduta, folia poate fi indepartata cu usurinta, iar vehiculul arata la fel ca nou.

Infoliere auto Brasov – ceea ce trebuie sa stii

Serviciile de infoliere auto Brasov sunt foarte populare. Cu toate acestea, pentru geamuri sunt permise numai foliile colorate care au o omologare tip. Numerele foliilor aplicate trebuie sa fie clar vizibile pe fiecare fereastra individuala.

infoliere auto

Cu ajutorul foliei, se pot crea si modele cool sau se poate aplica rapid un branding, de exemplu pentru vehiculele companiei. Daca vehiculul este vandut la o data ulterioara, sigla companiei poate fi indepartata din nou cu usurinta.

Din motive evidente, placutele de inmatriculare, de exemplu, sunt excluse de la infoliere. De asemenea, semnalizatoarele si farurile nu vor intra aici nici ele. In plus, alti utilizatori ai drumurilor publice nu trebuie sa fie afectati in niciun fel de folie, de exemplu de suprafete foarte reflectorizante.

Pe scurt: cu cat folia va fi mai extravaganta, cu atat mai precis ar trebui sa va intrebati in prealabil daca respecta prevederile legale. Din fericire, expertii nostri in servicii de infoliere auto Brasov va stau la dispozitie cu informatii si sfaturi pentru ca dvs sa faceti alegeri informate.