Interfoane Brasov – prima masura de protectie

interfoane Brasov

Cineva spunea ca traim in secolul vitezei, eu zic ca e mai mult decat atat. Totul in jur este atat de dinamic incat trebuie sa luam masuri care sa ne asigure o stare de siguranta, o liniste dupa care tanjim cei mai multi dintre noi. Asa s-a dezvoltat piata pentru interfoane Brasov, cei care locuiesc la bloc stiu cat este de important sa poata limita accesul strainilor in scarile de bloc.

Nimeni nu se simte in siguranta atunci cand in scara blocului intalneste indivizi necunoscuti. Nimanui nu-i place sa dea peste cineva strain la intrarea in beci sau sa se simta urmarit pe scarile blocului sau in lift. In momentul in care accesul in bloc se face pe baza de cartela sau de cod si cei care nu locuiesc acolo primesc permisiunea celor pe care ii viziteaza si riscul unui pericol scade.

Chiar si in aceste conditii lucrurile mai putin placute se pot intampla:
• unii permit accesul strainilor fara a intreba cine si de ce suna (pe mine acest lucru ma depaseste ca si capacitate de intelegere);
• unii cer acces ca fiind reprezentanti ai diverselor servicii (gaz, electricitate, telefonie);
• sistemul de marketing prin impartirea de pliante in cutiile postale este din nou un motiv de a cere accesul in casa scarii;
• sunt momente cand unii asteapta persoane cre au acces legitim si patrund odata cu acestea.

Este foarte important ca in scarile de bloc sa nu patrunda oricine. Riscul spargerii apartamantelor a scazut odata cu montatrea de interfoane Brasov si poate scadea si mai mult daca suntem mai vigilenti, mai atenti la cei care cer accesul in bloc. Pe langa hoti (la ei ne gandim prima data cand montam un sistem de securitate) putem sa limitam accesul persoanelor fara adapost si a tuturor celor care au un scop ilicit, indiferent de natura acestuia.

Nu doar blocurile de apartamente beneficiaza de interfoane, ci si casele. Este important ca accesul in casa sau curte sa se faca tot pe baza de interfon sau video-interfon, mai ales in mediul urban unde spatiul este limitat si vizibilitatea poate si obturata.

Cele mai multe institutii publice au montat interfoane Brasov pentru a intari sistemul de siguranta. Scolile si gradinitele sunt unele dintre institutiile care folosesc sistemul de interfoane pentru a limita accesul celor neautorizati in incinte. Copiii sunt primii vizati atunci cand vine vorba de siguranta si toti parintii vor sa stie ca protectia este pusa pe picioar de egalitate cu educatia.

Cei care lucreaza in cadrul firmelor au de asemenea montate astfel de sisteme de siguranta tocmai pentru a permite accesul sau nu a strainilor.

Masurile de siguranta pot preveni diverse atacuri atat asupra persoanelor cat si asupra bunurilor. Este ideal sa luam masuri de siguranta, sa preintampinam orice posibil atac, sa facem tot ce este cu putinta pentru a ne proteja.