Tu cumperi mobilier de birou online?

mobilier de birou online - Mobila Birou Orient

Nici nu vreau sa imi aduc aminte de vremurile in care trebuia sa iau la picior strazile pentru a gasi piese de mobilier care sa imi fie pe plac, unde mai pui ca nici nu puteai sa iti faci o idee despre ceea ce vei gasi in magazin.

Sunt recunoascatoare tehnologiei. Azi stau frumos in fata laptopului si caut mobilier de birou online, am nevoie de doua mese de conferinta si de scaune din lemn masiv cu elemente care sa se potriveasca din punct de vedere al designului cu restul mobilierului din sala de sedinte.

7 motive pentru a cumpara mobilier de birou online:

 1. nu mai colinzi magazin cu magazin, economisesti timp si bani
  Poate ai de cumparat doar un birou directorial, de ce ai pierde doua-trei zile umbland din magazin in magazin pentru atat cand il poti comanda online?
 2. poti comanda de la birou (sau de acasa, in pijamale)
  Faptul ca poti comanda mobilier online de oriunde si de pe orice dispozitiv mobil este un avantaj atat pentru tine cat si pentru magazin, amandoi aveti de castigat.
 3. poti verifica stocul stocul in timp real
  Indiferent daca doresti sa comanzi un scaun de birou sau o masa de calculator sau vrei sa comanzi cate 10 bucati din fiecare, cand vine vorba de un magazin online de mobilier stocul este clar si vizibil.
 4. magazinul online nu este niciodata inchis
  Intervalul orar in care magazinele fizice functioneaza nu mai este de importanta pentru tine, magazinul online care vinde mobilierul office pe care ti-l doresti este mereu deschis, 24/7.
 5. comanda iti este livrata acasa ,  la birou sau la orice adresa mentionata de tine
  S-au dus vremurile in care era o problema incarcatul/descarcatul pieselor de mobilier sau trebuia sa cauti o masina mai incapatoare pentru transport. Astazi iti sunt livrate la adresa si nu vei mai avea „dureri de cap” la figurat si dureri de spate la propriu pentru ca ai ridicat o canapea directoriala. 🙂
 6. poti plati cash, cu cardul sau cu OP
  Nu mai este nevoie sa te plimbi tot orasul cu buzunarul doldora de bani, te folosesti frumos de bucatica de plastic si platesti la plasarea comenzii de mobila birou online sau la livrarea acesteia.
 7. ai acces la review-uri
  In ceea ce ma priveste cred ca ar fi trebuit sa incep cu review-urile. Este primul lucru pe care il verific atunci cand am de gand sa plasez o comanda in cadrul unui magazin online de mobila sau de orice altceva.

Este mai mult decat evident ca cele mai mari afaceri se fac in mediul online si este de la sine inteles si de ce. Circula un dicton conform caruia timpul inseamna bani, eu cred ca semnul de egalitate nu este corect, timpul este mai important decat banii.

Nevoia de timp liber si comenzile de mobilier online

Mobila Birou Orient

mobilier de birou online -Mobila Birou Orient

Eu am nevoie de timp timp liber, timp pentru mine personal, timp pentru familie, timp pentru prieteni si putinul timp care imi mai ramane il dorm.:) Acesta este motivul pentru care comand aproape orice online, de la mobilier, la haine si mancare.

Daca ar fi sa faci o statistica, cat cumperi fizic si cat cumperi online?