Siguranta inainte de toate: interfoane Brasov

interfoane si videointerfoane Brasov

Stiti satele acelea linistite unde toata lumea se cunoaste, se saluta, se ajuta etc? Cum o fi sa traiesti intr-un loc in care timpul e molcom, e domol si unde doar Dumnezeu sau natura pot decide asupra lucrurilor? Mi-ar placea sa ma retrag uneori intr-un astfel de loc si sa ma incarc “trup si suflet” cu o astfel de energie.

Cand esti nascut intr-un oras mare in care totul e in viteza a 6-a (as masura-o chiar in Warp) nu rezisti mult timp intr-un loc binecuvantat ca cel descris anterior. Este ca si cum cineva a inscris in codul tau ADN nevoia de a fi dinamic, de a fi in miscare si descoperire, de a fi in mijlocul actiunii.

Toti suntem ca niste atomi mici si ne invartim in jurul unui nucleu (acesta ar putea fi job-ul), unii incarcati cu sarcini pozitive, altii insa cu cele negative. Si fiinca am inceput acest articol asa de poetic zic sa continuam in acest mod si sa-i numim pe infractori atomi negativi caci acestia din urma sunt legati in mod direct de suciectul nostru.

Astazi as dori sa vorbim despre interfoane Brasov si despre videointerfoane.

Atunci cand atomii negativi 🙂 se inmultesc este absolut necesar (imperios, ar spune unii) ca cei cu sarcini pozitive sa ia masuri pentru a se asigura ca sunt in siguranta atat acasa cat si la locul de munca. O prima masura de siguranta este instalarea unui interfon ce va permite legatura dintre cei care sunt intr-un imobil si cei care sunt in exteriorul acestuia. Aceasta legatura se poate termina cu accesul sau respingerea accesului de a intra in imobil a apelantilor.

Instalarea unui interfon este (mai ales in blocurile de apartamente) este cea mai buna solutie pe care o putem lua impotriva atomilor negativi pentru a-i tine pe acestia departe de usile apartamentelor. Limitandu-le accesul in scarile de bloc vom fi mai linistiti in ceea ce priveste actiunile lor si speram la posibila lor convertire in atomi pozitivi.

Daca in blocurile cu multe apartamente vorbim despre interfoane Brasov, in cazul blocurilor tip vila sau a caselor putem vorbi despre videointerfoane, mai exact, interfoane cu posibilitatea de a vedea video persoana din fata usii/portii. Sigur ca acestea se preteaza si la blocurile de apartamente. Problema apare la partea de investitie, la gasirea echilibrului de ordin financiar al locatarilor (cum acestia fac partea din paturi sociale diferite este destul de greu sa se ajunga la o solutie care sa multumeasca pe toata lumea).

Cert este ca in Brasov s-au luat si se iau in continuare masuri, se cuta mereu solutii inteligente pentru a tine atomii negativi la distanta. Stim ca acestia vor exista si vor cauta solutii la randul lor pentrtu a penetra sisteme de siguranta. Este important sa fim mereu cu un pas in fata lor.