Izolatii cu spuma poliuretanica Brasov

izolatii cu spuma poliuretanica Brasov

Nu stiu sa existe un material izolator mai bun decat spuma poliuretanica. Si cum suntem la Brasov unde iarna tine 6 luni 🙂 nu e de mirare ca vorbim despre izolatii cu spuma poliuretanica Brasov.

Unde se preteaza izolatiile cu spuma poliuretanica?

Izolatia mansardei cu spuma poliuretanica

Mansardele, daca nu sunt izolate, pierd pana la 40% din coeficientul termic. La cat costa acum sa incalzesti o casa, nu cred ca iti permiti acest lux. Daca vrei sa pastrezi caldura la interior pe timp de iarna si casa sa nu se transforme intr-o sera pe timp de vara, ia masuri si cauta o firma specializata in izolatii cu spuma poliuretanica Brasov.

O alta problema pe care o rezolvi izoland mansarda cu spuma poliuretanica este cea a condensului si a aparitiei mucegaiurilor.

Includem aici si izolatia podurilor. Nu este suficienta izolatia planseurilor, lemnul structurii va fi afectat de mucegaiuri si viata acoperisului se va scurta in lipsa unei izolatii cu spuma poliuretanica.

Izolatia planseului cu spuma poliuretanica

Vrei sa mentii caldura in camere sau vrei ca aceasta sa aiba libere trecere in camerele de la nivelul superior sau in pod, respectiv mansarda? Stim cu totii ca aerul cald se ridica si nimic, cu exceptia unei izolatii cu spuma poliuretanica, nu il impiedica.

„Sigilarea” planseurilor cu spuma poliuretanica permite o incalzire uniforma a casei, astfel incat sa ai temparatura optima atat la parter cat si la etajele superioare.

Izolatia peretilor exteriori cu spuma poliuretanica

Probabil ca te-ai intrebat care este cea mai buna optiune pentru izolatie: polistiren, vata minerala sau spuma poliuretanica.

Polistirenul are o garantie de aproximativ 10 ani, perioada in care incepe sa-si piarda din proprietati.

Vata minerala are viata mai lunga, dar erorile de aplicare pot duce la aparitia mucegaiurilor.

Poti opta pentru izolatii cu suma poliuretanica. Brasov este un oras de munte, racoros, motiv pentru care izolatia este tratata cu maxima seriozitate.

Izolatia peretilor exteriori cu spuma poliuretanica se poate realiza la:

  • constructii din lemn
  • constructii din caramida
  • constructii din BCA
  • constructii din beton

Izolatia halelor si containerelor cu spuma poliuretanica

Halele de productie si depozitare, mai ales cele inalte, pot deveni reci si cu grad ridicat de umiditate daca nu sunt izolate. Izolatia acestora cu spuma poliuretanica le transforma in medii calduroase si sigure pentru angajatii care lucreaza in interiorul lor.

Containerele pentru birouri sau locuit, izolate cu spuma poliuretanica, pot avea o eficienta termica maxima si pot fi folosite in cele mai sigure si bune conditii.

Daca sunteti in cautare de  izolatii cu spuma poliuretanica Brasov, alegeti o firma care sa va ofere garantie, care sa aiba vechime in piata si bune recomandari.