Lingouri aur 1g, investitii mici cu randamente mari

lingouri aur 1g pret

Micutele lingouri aur 1g, fractionale, ofera un avantaj puternic atunci cand cumparati lingouri de aur, deoarece sunt o modalitate premium de a face o investitie. Greutatile disponibile sunt lingouri de aur de 1 gram, lingouri de aur de 5 grame, 10 grame, 20 grame, 1 oz, lingouri de aur de 10 oz sau lingouri de aur de 1 kg (32,15 uncii).

Pentru preturi si disponibilitate, pentru dimensiuni care nu sunt enumerate pe site, va rugam sa ne contactati. Lingouri aur 1g ofera beneficii mai bune decat cele mai populare monede de aur. Dar majoritatea lingourilor sunt foarte recunoscute si sunt inca o investitie avantajoasa. Nivelul de puritate al lingourilor de aur va fi de .9999 pur in aproape toate cazurile.

Aurul a fost extraordinar de valoros inca de la inceputul istoriei. Aurul a fost impletit cu istoria natiunilor, a liderilor, a clasei si a puterii. A ocupat chiar un loc proeminent in istoria religioasa.

Exista o multime de simbolism asociat cu aurul, dar valoarea metalului depaseste cu mult partea simbolica. Aurul ofera utilitate ca depozit de valoare. Oameni, de la fermieri indieni saraci pana la bancheri, detin metalul fizic ca forma de economii. Bijutierii fac creatii frumoase cu metalul. Si are o gama larga de aplicatii in industrie si productie – electronica fiind una dintre cele mai importante.

Lingouri aur 24k de 1g

O alta utilizare interesanta a aurului este ca investitie. Valoarea unui lingou aur 1g creste adesea in perioadele de turbulente, la fel cum valoarea activelor este in scadere. De aceea, fiecare investitor prudent ar trebui sa-si rezerve spatiu in portofoliu pentru lingourile de aur.

Lingourile noastre de aur de 1 gram reprezinta o modalitate excelenta nu numai de a detine aur, ci si de a-l detine intr-o dimensiune mica si usor de comercializat. Detinerea metalului „fractionat” inseamna cresterea numarului de potentiali cumparatori care vor fi disponibili atunci cand va fi timpul sa-ti vinzi metalul.