Hidrofor Grundfos, pompa de apa inteligenta

hidrofoare grundfos

Instalatiile de apa asigura presiune constanta a apei la toate robinetele – chiar daca mai multe robinete sunt deschise in acelasi timp. Un hidrofor Grundfos Include o pompa, un motor, un rezervor de presiune, un senzor de presiune, un actuator si supapa de retinere – toate intr-un singur dispozitiv compact. Cu controlul inteligent al pompei, SCALA2 poate regla automat puterea atat la presiunea de intrare, cat si la consumul de apa menajera.

Datorita motorului racit cu apa, SCALA2 face parte din instalatia de apa menajera cu cel mai scazut nivel de zgomot de pe piata.

Ce este controlul inteligent al pompei hodrofor Grundfos?

SCALA2 este un hidrofor Grundfos echipat cu un senzor incorporat care masoara continuu valoarea presiunii pe deplasare. Cand presiunea scade sub nivelul necesar, SCALA2 creste instantaneu puterea si compenseaza caderile de presiune. Acest lucru este denumit control inteligent al pompei, rezultand intr-o presiune constanta perfecta.

Citeste si articolul Pompe Grundfos Scala2, grupuri de pompare si pompe hidrofor

Avantaje hidrofor Grundfos

Presiune constanta a apei: Controlul inteligent al pompei este se adapteaza automat in functie de nevoie.
Functionare silentioasa: aceasta pompa este silentioasa ca o masina de spalat vase moderna (47 dB in timpul utilizarii normale). Nici nu veti sti atunci cand porneste.
Alegere universala: o optiune pentru toate nevoile de imbunatatire a locuintei.
Usor de instalat: Design compact – trebuie doar sa conectati instalatia de apa si sunteti gata sa pompati apa. Nu este nevoie de alte accesorii sau manuale complicate.
Operare usoara: panou de control usor de utilizat si intuitiv, care arata toti parametrii importanti.
Durata lunga de viata: cerinte testate pentru o calitate perfecta, fara nevoia de mentenanta regulata.

Aplicatii hidrofor Grundfos

Este alegere ideala pentru cladiri rezidentiale cu pana la 3 etaje si pana la 8 robinete per loc de consum.