Nu doar masinile rosii se spala la RedCarWash

 

Indiferent de anotimp autovehiculele au nevoie de o toaletare, motiv pentru care va recomandam o spalatorie auto Brasov, mai exact,  RedCarWash. Primavara ne luptam cu polenul care se lipeste ca mierea pe paine de masinile noastre, vara praful se depune mai ceva ca pe masa luciasa din sufragerie, toamna frunzele amestecate cu noroi nu sunt opera de arta iar iarna sarea si nisipul folosite la deszapezit ataca vopseaua.

Este adevarat ca cei mai multi dintre noi optam foarte des pentru o spalare exterioara auto Brasov pentru ca factorii externi ne-o cer, unii mai des, altii mai rar, in functie de cat de mult ne iubim masina sau de cat de des circulam cu ea. Nu sunt putini cei care isi iau si pranzul pe fuga in masina muscand cu pofta la fiecare semafor. RedCarWash va ofera o curatare si o spalare interioara auto Brasov care sa sterga orice urma a „dezmatului culinar”. Oamenii de la spalatorie nu se tem nici de pete motiv pentru care se ocupa de curatare tapiterie auto Brasov cu aceeasi seriozitate. Voi aduceti masina la mai sus numita spalatorie auto Brasov ca de restul se ocupa ei.

Speli si motorul la spalatoria auto?

Despre procesul de spalare motor auto Brasov (sau oriunde in tara) este mult de povestit si va recomandam calduros sa faceti acest lucru intr-o spalatorie cu oameni care au fost instruiti in acest scop. Inainte de procesul de spalare efectiva personalul trebuie sa faca o verificare a motorului spre a nu exista fisuri in furtunuri sau cutie, fire fara izolatie etc.  Pe langa acestea, in carul spalatoriei auto RedCarWash Brasov folosim solutii de curatare profesionala destinate pentru motor.

Cand vorbim de cosmetica auto luam in calcul si partea de polisare auto Brasov, polisare care va da un suflu nou masinii tale, va arata ca si cum ar fi nou vopsita. De un tratament de polisare pot avea parte atat farurile cat si stopurile.

Oricat am vorbi noi de RedCarWash – spalatorie auto Brasov, vorbele raman tot vorbe. Luati-va masina din dotare si faceti-le o vizita pe strada Traian nr. 61 si va veti convinge singuri ca cea care va este alaturi pe orice vreme va iesi de acolo stralucind de curatenie.