Rosilo Montaj – Silozuri pentru cereale

Daca Romania mai este sau nu granarul Europei, nu face obiectul discutiei noastre. Azi vom vorbi despre spatiile de stocare a cerealelor, si anume, despre silozuri.

Faptul ca suntem producatori de grane ne obliga sa avem silozuri de cereale de cea mai buna calitate, din cele mai bune materiale care sa asigure o pastrare in conditii optime a cerealelor. Cum activitatea principala a firmei noastre (SC Rosilo Montaj SRL) o constituie partea de montaj silozuri de crereale, dati-ne voie sa va spunem ca inainte montajul propriu-zis al silozului are loc partea de realizare fundatii pentru silozuri. Realizam fundatii de beton pentru silozuri pe care le hidroizolam, elicopterizam etc in functie de nevoile clientilor.

Dupa realizarea fundatiei urmeaza partea de montaj silozuri. Silozurile vor fi livrate pe sectiuni si vor fi montate la destinatie de catre o echipa de tehnicieni care se va asigura de intreaga functionalitate a acestora (ventilare, uscare, incarcare, descarcare) ceea ce duce la urmatorul obiect al activitatii noastre, si anume, service si intretinere silozuri. Ramanem in slujba clientilor nostri atat timp cat acestia vor folosi silozurile respective ( pe toata durata de viata a silozurilor, daca putem spune asa).

Suntem in era tehnologiei, asa ca silozurile montate de noi au parte de automatizare si instalatii electrice. Pornind de la  controlul temperaturii si al umiditatii din interiorul silozurilor si pana la instalatiile industriale de mari dimensiuni ce cuprind benzi transportoare si uscatoare mobile, toate fac obiectul activitatii noastre. Noi suntem dintre aceia care cred in perfectiune si care stiu cum se poate atinge aceasta. La fel de importante sunt si celelalte sisteme pe care le montam:

  • Sisteme de amestecare – sisteme automatizate care amesteca cerealele in siloz folosind si jeturi de aer cald;
  • Sisteme de ventilatie – implica montajul de ventilatoare de mare putere care asigura o temperatura optima in interiorul silozurilor;
  • Sisteme de transport – sisteme de incarcare/descarcare a silozurilor.

Ceea ce ne dorim sa subliniem este si faptul ca aceste silozuri de cereale mentin calitatea granelor de la recoltare si pana la consum in cele mai sigure conditii asigurand o pastrare in conditii deosebite fara posibilitatea de a se altera, de a le scadea calitatea. Asteptam sa ne contactati pentru a gasi cele mai bune solutii pentru recoltele dvs.