O lume mai curata cu ajutorul statiilor de epurare – Eurotank

Progresul a adus o data cu el si o poluare masiva a planetei, poluare impotriva careia s-a pornit o lupta atat la nivel macro cat si la nivel micro. Fiecare din noi contribuie la procesul de poluare si e important ca fiecare sa fie constient si sa lupte impotriva ei cu toate armele care le are la indemana.

Un factor mare de poluare il reprezinta apele menajere uzate. Aici intervenim noi, Eurotank, producator de statii de epurare. Scopul nostrum este sa curatam apele reziduale de substante periculoase care ar putea afecta flora, fauna si intreg ecosistemul. Producem si comercializam statii de epurare ETK care pot deservi de la gospodarii individuale, la hoteluri si pensiuni pana la comunitati de maxim 3000 de persoane. Un alt atu este faptul ca statiile de epurare Eurotank sunt complet automatizate, nu este nevoie de supraveghere, interventii din partea noastra sau a dumneavoastra. Tinand cont ca folosirea statiilor de epurare se face in functie de numarul de persoane pe care acestea le vor deservi, SC Eurotank SRL comercializeaza 13 tipuri de statii, de la cele destinate unei unei gospodarii de 5 persoane pana la cele care sunt destinate localitatilor mici.

Atunci cand cautati statii de epurare de vanzare este bine sa tineti cont de cateva aspecte:

  • care este tipul de care dvs aveti nevoie;
  • daca cumparati direct de la producator sau revanzator;
  • garantia de functionare a statiei (2 ani in cazul nostru);
  • garantia corpului statiei de epurare (25 de ani in cazul nostru);
  • cine face servisarea;
  • certificarile si agrementele cerute de legislatia in domeniu;
  • materialele din care sunt construite.

Statii de epurare – inamici ai poluarii

Stim cu totii ca in Romania exista zone, mai ales in spatial rural unde nu intalnim retele de apa potabila sau canalizare. Statiile de epurare vin in ajutorul celor care vor sa faca o schimbare in acest sens si bineinteles care vor sa traiasca in armonie cu natura si sa nu aduca un factor de poluare in plus. Acelasi lucru este valabil si pentru cei care vor sa construiasca pensiuni sau hoteluri in zone izolate.

Trebuie sa fim constienti de factorii prin care noi influentam natura (in bine sau in rau), solutii pentru curatarea apelor reziduale exista, statiile de epurare impiedica substantele nocive sa ajunga in apele curgatoare si in sol. Daca vrem o viata sanatoasa pentru noi si pentru copiii nostrii atunci trebuie sa impiedicam poluarea.