Siguranta inainte de orice: ITP SEM Bucuresti

Este de la sine inteles ca serviciul de verificare ITP Bucuresti nu este o simpla formalitate ceruta de lege, este o masura de siguranta a vehiculelor aflate in trafic. Stim cu totii ca romanii se pricep la orice si sunt maestri in amanari, faptul ca exista o lege care ii oblige sa faca verificarea periodica a masinii este in avantajul lor.

Atunci cand se apropie termenul de verificare a autovehiculului este important sa cautati o statie ITP Bucuresti care sa fie echipata corespunzator din punct de vedere tehnic, care sa va dea un feedback real, care sa identifice problemele autovehiculului dumneavoastra pentru a fi remediate si a circula cu masina respectiva in deplina siguranta, atat pentru dumneavoastra cat si pentru ceilalti participanti la trafic.

Va mai aduceti aminte de copilaria noastra cand cele mai multe masini se “reparau” de “meseriasi” in spatele blocului? Unul mesterea la motor si inca doi-trei vecini isi dadeau cu parerea langa el. In ceea ce priveste noxele si poluarea pe atunci nu era nimeni interesat…

ITP Sem Bucuresti este locul unde va puteti aduce vehiculul pentru verificare indiferent daca este vorba de o masina cu motor pe benzina, GPL sau motorina, daca este 4×4 sau autoutilitara, daca este vorba de autocar, camion sau basculanta. O armata de specialisti bine instuiti si documentati va asteapta pentru a verifica daca masina dumneavoastra intruneste toate conditiile cerute de lege pentru a merge pe drumurile publice.

Ce inseamna verificarea ITP mai exact?

Pe langa verificarea aspectului general al masinii si descoperirea de urme a unui posibil accident, cel mai important lucru este identificarea autovehiculului prin verificarea seriilor de caroserie si motor care trebuie sa fie aceleasi cu cele din talonul masinii. Se verifica de asemenea franele, noxele si instalatia electrica. Se fotografiaza masina, se completeaza cartea de identitate in anexa si se elibereaza documentele care au fost cerute pentru efectuarea inspectiei tehnice periodice: cartea de identitate a conducatorului auto, cartea de identitate a vehiculului, certificatul de inmatriculare sau talonul masinii si polita RCA care trebuie sa fie in termen de valabilitate.

In urma verificarii ITP aveti certitudinea ca masina dumneavoastra indeplineste toate conditiile cerute de lege pentru a functiona pe drumurile publice si, mai presus de orice, aveti certitudinea ca nu exista vicii de functionare a acesteia si viata dumneavoastra si a celorlalti participanti la trafic nu e pusa in pericol.

Va dorim drumuri bune si in siguranta!

Cu respect,
ITP SEM Bucuresti