S.C. Servicii Energetice Muntenia S.A. – aduce lumina in viata ta

Nici macar nu reusesc sa imi imaginez viata fara curent electric, fara electrocasnice, fara calculator sau alte aparate care imi asigura starea de confort, care imi asigura functionaliatea casnica sau industriala. Recunoastem sau nu, progresul a dus la dependenta de curent electric si, ca toate sa functioneze la nevoie, Societatea Comerciala Servicii Energetice Muntenia S.A. asigura servicii energetice de mentenanta, investitii si reabilitari, consultanta si proiectare precum si mentenanta echipamente energetice.

Ce inseamna mentenanta instalatii electrice?

Instalatiile de distributie si transport a energiei electrice au nevoie constanta de lucrari de reparatii si de intretinere acesta fiind obiectul principal de activitate al societatii noastre. Pentru alimentarea continua cu curent electric este de asemenea nevoie de o flota de utilaje tehnologice care sa sustina lucrarile de mentenanta indiferent de zona in care acestea se desfasoara sau de gradul de dificultate. Lucrarile de mentenanta nu se opresc aici ci continua cu modernizarea retelelor electrice, a liniilor electrice aeriene, a statiilor si posturilor de transformare. Este nevoie constanta de programe de investitii si reabilitari in domeniul energetic, este nevoie sa ajungem si in zonele unde inca e intuneric, motiv pentru care efectuam lucrari de consultanta si proiectare in acest domeniu. Facem studii si propunem solutii pentru alimentarea cu energie electrica, obtinem avizele necesare, oferim consultanta pe tot parcursul procesului si efectuam receptia proiectului.

S.C. Servicii Energetice Muntenia S.A – progres si dezvoltare

Ca oamenii sa poata beneficia de toate avantajele progresului secolului 21 este nevoie sa aibe acces nelimitat la curent electic oricand si oriunde. Tehnologiile sunt intr-o continua dezvoltare, echipamentele folosite sunt din ce in ce mai performante, contactoarele, releele termice si sigurantele cu mare putere sunt si ele intr-o continua evolutie tehnica. Suntem mereu gata sa ne adaptam ultimelor descoperiri in domeniu si sa efectuam monitorizare si diagnosticare in ceea ce priveste echipamentele energetice.

Nu stim ce descoperiri se vor face in viitorul apropiat sau indepartat in ceea ce priveste serviciile energetice, dar stim cu sigutanta ca viitorul este strans legat de instalatiile electrice, de retelele electrice prezente si viitoare. Se cauta mereu surse alternative de creare si transport al energiei electrice, surse cat mai prietenoase cu omul si natura.