Off-road cu Atv-ul la Bran-Moieciu

ATV Bran inchiriere

Vrei aventura, adrenalina si distractie in zona Moeciu-Bran ? ATV Bran Moeciu te invita la munte pentru a va bucura impreuna de adrenalina, aer curat si priveliste minunata.

Daca iubesti senzatiile tari, adrenalina, plimbarile la munte si off-road-ul, nu iti ramane decat sa alegi un traseu cu un grad de dificultate dorit de tine.

De ce sa alegi plimbarile cu ATV Bran Moieciu ?

Senzatia de libertate pe care ti-o ofera nu poate fi egalata, plus de asta, iti da posibilitatea de a ajunge in locuri in care nu poti ajunge vreodata cu ajutorul masinii. Indiferent daca alegi padurea sau drumurile forestiere incarcate cu noroi, cu ajutorul Atv-urilor vei iesi invingator in lupa cu natura.

Cat de dificil este sa conduci un ATV prin zona Bran Moieciu?

Daca nu ai mai folosit niciodata un ATV vei avea o experienta deosebita din cauza usurintei cu care se conduce. Daca esti un fan al sporturilor cu motor, iti vei da seama ca atv-urile noastre fac fata celor mai exigente cerinte.

atv Bran distractie

Oricand te afli intr-un weekend de relaxare, in concediu sau la un teambuilding in zona Bran-Moieciu ne gasesti cu aceeasi pofta de strabatut dealuri si poteci montane.

Nici un obstacol nu va fi de netrecut atunci cand esti la carma unui ATV CF moto oferit spre inchiriere de ATV Bran Moieciu. 32 de cai putere te vor face sa simti adrenalina in fiecare bataie a inimii si iti vor oferi forta de care ai nevoie sa-ti iei avant.

Nu iti fie frica de faptul ca nu te-ai descurca. Lasa asta tot pe seama noastra. Avem ghid experimentat si instruire inainte de fiecare traseu.

Experienta unica

Siguranta, distractia si aventura este prioritatea noastra. Noi te asteptam la distractie, in zona preferara a turistilor si te asiguram ca vei pleca cu amintiri memorabile, poze faine cu peisajele superbe din zona.