Cum recunosti o pizza autentica ?

livrare pizza brasov

Vreti sa aflati secretul unei pizza Brasov autentica ?

Nici un alt preparat din bucataria italiana, nu este atat de cunoscut si popular precum este pizza. Dar v-ati intrebat vreodata, cat de multe stiti despre aceasta mancare simpla dar totusi atat de gustoasa ?

Pentru multi dintre noi, pizza este cel mai reprezentativ fel de mancare Italian. Alaturi de paste sau lasagna, pizza este cel mai intalnit preparat, pe care italienii l-au exportat cu success pe toate continentele tarii.

Cu toate acestea, care este originea pizzei ?

Paternitatea pizzei a fost foarte disputata. Intr-o forma sau alta, painea acoperita cu diverse alimente sau topping-uri este intalnita in mai toate culturile mediteraneene, insa intr-adevar, itanielii sunt cei care au transformat-o intr-o mancare renumita din intreaga lume.

Care este cea mai renumita pizza ?

Istoria ei pleaca din Napoli, aceasta fiind cea mai renumita. Se spune ca acolo, pizza era mancarea saracilor care erau nevoiti sa supravietuiasca cu putinul pe care il aveau. Asadar, cu mainile nu tocmai curate, acestia mancau, tinand feliile de margini, pe care le aruncau la sfarsit. In Napoli, in 1830, a fost deschisa prima pizzeria din lume- Antica Pizzeria Port’Alba, care surprinzator, functioneaza si astazi.

Cu toate ca in lume, in zilele noastre, exista sute de feluri de pizza, asociatia din Napoli nu le recunoaste decat pe doua dintre ele ca fiind autentice : Pizza Marinara si Pizza Margherita.
Dupa cum este si numit acest secol, secolul luminii, lucrurile se amplifica si schimba rapid.

Cei de la pizzerii, ofera o gama foarte mare de pizza si nu numai. Spre exemplu, cei de la Authentic Pizza Brasov, livreaza nu doar o gama foarte variata de pizza ci si alte produse : burgeri, pizza, salate

Atunci cand dai o petrecere sau este un party la birou, ce este cel mai la indemana sa comanzi ? Pizza party incepand de la 2000 grame, numai buna de mancat.
Deci, ce mai astepti ? Comanda o Pizza Authentica.