Opt ani de pardoseli profesionale

Au trecut 8 ani de cand am plecat la drum hotarati sa netezim si sa acoperim suprafete grunjoase, coridoare colturoase chiar si stadioane. Ne-am luat trusele de scule in maini si inimile in dinti si am pornit cu hotarare la treaba. Fireste ca ne socoteam de la bun inceput niste profesionisti insa timpul cu mangaierile lui slefuitoare a facut din noi niste adevarati lideri in domeniul montajului de pardoseli profesionale.

Lungul sir de experiente in vanzari, montaj si parteneriatele incheiate cu succes au condus Profloor Bucovina catre o pozitie apreciata pe piata de profil romaneasca.

Comercializam si montam: protectii gazon, covoare pvc, linoleum, mocheta dale, bariere de praf, mochete la rola, pardoseala flotanta. Oferim montaj pentru pardoseli profesionale, consultanta in alegerea produselor, consultanta in vederea designului proiectului si sfaturi pentru intretinerea corecta a lucrarii si a materialelor.

Riscul de a da gres este infim atunci cand aveti langa dumeavoastra profesionisti cu viziuni creatoare, capabili sa se muleze cu usurinta la dorintele clientului, oameni experimentati care au calitatea necesara sa propuna si sa sfatuiasca in cazul in care clientul se afla in nehotarare.

Multi metrii de suprafete acoperite si o diversitate de lucrari incheiate ne motiveaza sa spunem ca suntem potriviti pentru lucrarea la care va ganditi.

Va asteptam cu produse si servicii de montaj ce tin de pardoseli profesionale.