Copiere chei Brasov

Servicii chei: 0752.24.00.69

Se spune ca situatiile privite ‘din afara’ permit un nivel de observatie mai lucid, mai calm si mai adanc! Sunt total de acord cu aceasta afirmatie in anumite cazuri, in alte cazuri insa o contrariez cu incapatanare fiindca nu pot vedea problema cu atat de mult calm oricat m-as chinui, ramas fiind ‘pe dinafara’ usii apartamentului meu  cu o jumatate de cheie in mana si cu cealalta jumatate intepenita in broasca. Imi pot imagina adancimea e adevat, dar pare… foarte infundata.

Si totusi nu am omis de dimineata sa observ pe calendar incercuita data de 13 si ziua de miercuri cu trei ceasuri rele iar cand am pornit spre serviciu am vazut afurisita aia de pisica neagra a vecinului cum imi taie calea …

Acum e trecut de amiaza sunt obosit si mi-e foame iar intre mine, bucatarie si pat sta o usa mare de metal bine incuiata. Ma inrosesc ca o floare de mac, imi iau avant si izbesc cu furie cu spitul in ea iar efectul nu intarzie sa apara. O durere ascutita pleaca din varful degetelor de la picior si ma strabate pana-n crestet iar usa pare acum mai mare, mai inalta si mai incuiata decat inainte.

Rezemat de balustrada cu spitul vatamat, ma gaseste vecinul care isi poarta afurisita de pisica in brate si ma sfatuieste sa ma duc fuga pe strada Uranus nr. 14 sau sa telefonez la numarul  0752.24.00.69 ca de acolo au sa vie niste ‘flacai’ si au sa extraga cheia cat ai zice ‘miau’.

Ma uit cu ochii ingustati cand la el, cand la pisica. Strangand din dinti, imi caut inima si o gasesc, ii urmez sfatul si telefonez. Nu trece multa vreme si un individ talentat de la Silca imi si scoate ramasita de cheie din broasca.
Recunoscator multumesc tuturor si anume individului, vecinului si pisicii, cu arzatoarea dorinta de a intra in casa cat mai repede. Urmandu-mi planul ma indepartez fluturand din maini a multumire dar uitand ca e zi de miercuri si ca sunt trei ceasuri rele si ca am ispasit doar doua din ele, ma impiedic cu calcaiul spitului lovit, de pragul usii cazand drept pe cot de acolo urmand efectul….

Ma declar un superstitios convins. Au mai urmat zile de miercuri cand mi-am pierdut cheile de la apartament, zile cand m-am intalnit cu afurisita blanoasa si mi-am pierdut cheile de la masina, sunt plin de vanatai dar flacaii de la Silca mi-au fost mereu alaturi cu servicii de:
Copiere chei
Deblocari usi
Extractii chei rupte
Copiat cipuri auto
Altele
Pentru a contacta flacaii de la Silca accesati  Copiere chei Brasov sau apelati numarul: 0752.24.00.69