Piese din dezmembrari pentru camioane

piese din dezmembrari pentru camioane

Cand este timpul sa va reparati camionul, aveti de ales intre producatorul de echipamente originale (OEM) si piese din dezmembrari. Piesele de schimb din dezmembrari sunt de obicei mai ieftine, dar pretul nu este singura consideratie atunci cand vine vorba de repararea camionului. Intelegerea avantajelor si dezavantajelor pieselor aftermarket va va ajuta sa decideti daca acestea sunt o optiune buna pentru situatia dvs. particulara.

Piese din dezmembrari, numite si piese generice, provin in general de la alte masini care urmeaza a fi dezmembrate. In general, sunt la fel de sigure ca piesele OEM, dar costa mult mai putin. De obicei, acestea sunt componentele care alcatuiesc exteriorul masinii: barele de protectie, aripile, capotele si asa mai departe. Insa, nu este o regula generala, iar firma Deztruck ofera o mare varietate de piese pentru camioanele din seria Mercedez, Volvo si Man si nu numai.

Preturile pentru piese din dezmembrari sunt intotdeauna mai mici decat cele pentru piesele noi, care pot fi cu 60% mai scumpe. Deoarece piesele reprezinta aproape jumatate din costul lucrarilor de reparatie, economisirea de bani aici poate reduce costul total. Multe persoane prefera economiile de costuri ale pieselor aftermarket, mai ales atunci cand sunt la fel de sigure ca piesele noi.

Masina dvs. are un singur producator, asa ca daca doriti o piesa noua, veti avea o singura optiune. Dar, cu piese din dezmembrari, este posibil sa aveti o multime de producatori din care sa alegeti. O selectie mare inseamna mai multa concurenta si preturi mai mici, precum si mai multa comoditate. Este mult mai probabil sa gasiti piesa de schimb de care aveti nevoie la magazinul local de piese. De multe ori, versiunea originala trebuie sa fie comandata, intarziind reparatia.

Desigur, calitatea poate varia in functie de componenta care trebuie inlocuita. Dar puteti gasi piese aftermarket a caror calitate corespunde si chiar concureaza cu cea noua.
Focusati pe nevoile clientilor, Deztruck au in stoc atat piese din dezmembrari cat si piese noi pentru camioane: pompe AdBlue, pompe SCR, supape EBS, supape ABS, pompe de injectie si multe altele.