Dr. Damian Popescu, Neurolog in clinica Mind Reset din Cluj

neurolog cluj

Neurolog bun gasesti cu siguranta in Cluj. Tocmai de aceea astazi iti fac o recomandare in acest sens: dr. Damian Popescu. Il gasesti in Clinica de neurologie, psihiatrie si psihologie Mind Reset. Profesionist, atent si la cele mi mici detalii, acesta isi ajuta pacientii care sufera de boli neurologice.

Cele mai multe boli neurologice sunt degenerative

Greu de diagnosticat, dar si mai greu de tratat, afectiunile neurologice afecteaza calitatea vietii pacientilor. Tocmai de aceea, cu cat acestia ajung mai repede la neurolog, sansele de recuperare cresc.

Spuneam mai sus ca multe din afectiunile neurologice sunt degenerative, adica se adancesc odata cu trecerea timpului, cu inaintarea in varsta. Tocmai de aceea multi oameni suferinzi sau familiile lor in urma recenziilor directe sau indirecte se indreapta catre al nostru dr. Damian Popescu, neurolog Cluj cu inalta experienta si competenta medicala.

Citeste si articolul „Boala neurologică și implicațiile asupra vieții sociale„.

Bolile degenerative din sfera neuro pe care acesta le abordeaza frecvent sunt:

🩺 Alzheimer – degenerarea neuronilor este cauza acestei afectiuni neurodegenerative, pacientii pierzandu-si intr-un mod pregresiv si ireversibil functii cognitive esentiale precum memoria, inclusiv limbajul;
🩺 Parkinson – acesta afectiune neurodegenerativa afecteaza persoanele in varsta, functiile motorii fiind primele afectate;
🩺 Huntington – afectiune neurodegenerativa ereditara care afecteaza intreg sistemul nervos, pacientul degradandu-se rapid atat cognitiv cat si fizic;
🩺 SM – Scleroza multipla – afectiune progresiva care afecteaza sistemul nervos al adultilor TINERI;
🩺 ALS – scleroza laterala amiotrofica – afectiune care presupune moartea neuronilor responsabili de controlul muschilor, pacientii devenind incapabili atat fizic cat si emotional.

Toate afectiunile de mai sus sunt progresive si ireversibile. Ce face dr. Damian Popescu in calitate de neurolog Cluj al clinicii Mind Reset? In primul rand face toate investigatiile pentru un diagnostic precis: EEG, ENG/EMG, holter EEG, EEG de somn. La fel de importanta este si anamneza cat si o examinare amanuntita a pacientilor.

Iti recomand si „Cauti neurolog bun pentru adulti sau copii?

Bolile neurodegenerative nu sunt tratabile. Cu toate acestea, exista tratamente care pot ameliora simtomele si oferi pacientilor un confort fizic si psihic.

Neurolog Cluj Damian Popescu recomanda:

  • o viata echilibrata, fara excese;
  • o alimentatie bogata in vitamine, minerale, fibre si proteine;
  • odihna din plin;
  • controale regulate ale sanatatii fizice si mintale.