Transport auto avariate Brasov si imprejurimi

tractari auto avariate brasov

Transport auto avariate Brasov si imprejurimi este un serviciu non stop disponibil in cadrul firmei Tractari Auto Palas. Solicitarile de acest gen sunt dificile, mai ales in cazul unor accidente cu victime. Indiferent de situatie si de gravitate, masinile avariate se transporta in siguranta pe platforma.

Transport auto avariate Brasov si limitarea pagubelor

Cei de la Tractari Auto Palas sunt obisnuiti cu astfel de evenimente si sunt solidari cu cei pagubiti. Tocmai de aceea fac manevre corecte si responsabile pentru a limita o avariere si mai mare a autoturismului. Cu cat autoturismul este intr-o stare mai grava, cu atat manevrarea acestuia este mai defectuasa.

Operatorii experimentati au capacitatea de a incarca si transporta autoturismele avariate pe raza judetului Brasov (Harman, Sinpetru, Bod, Prejmer, Feldioara, Lunca Calnicului, Tarlungeni, Sacele, Sf. Gheorghe). Experienta si expertiza lor este relevanta in serviciile sigure care reduc timpii si economisesc banii soferilor implicati in accidente.

Transport simultan a 2 masini avariate

Conducatorii auto implicati intr-un accident pot imparti chiar si costurile de tractare auto in raza judetului Brasov. Tractari Auto Palas are capacitatea de a transporta simultan chiar si 2 masini avariate. Asta este o veste foarte buna si un argument solid in alegerea unei firme de tractari auto Harman si Brasov.

Indiferent de pagube, reducerea costurilor pentru tractari auto Brasov este cu siguranta un avantaj major. Pe langa pret, si factorul timp este un avantaj considerabil.

Tractari auto avariate Brasov pentru dezmembrari

Detii o rabla sau o masina avariata si reparatiile nu intra in discutie? Apeleaza la Transport Auto Palas si acestia o vor duce la un centru de dezmembrari mentionat de tine. Dezmembrarile si centrele de colectare primesc cu bucurie astfel de epave, reciclarea fiind unul din cele mai bune lucruri din ultimii ani.

Asadar, pentru tractari auto Brasov si Harman, recomand Tractari Auto Palas.