Platformă Video 360 Brașov – Video Booth Selfie 360

Platformă Video 360 Brașov

Organizezi un eveniment și îți dorești ceva memorabil? Fie că vorbim despre o nuntă, un botez sau chiar o petrecere privată, anul 2022 s-a distins prin cel mai în vogă mod de a crea amintiri unice: Video Booth Selfie 360. Ca de obicei, i-am ales pe profesioniștii de la MEvents să ne povestească de ce este atât de specială această platformă video 360 Brașov.

Ce reprezintă Selfie 360?

Ei bine, iată că discutăm despre un dispozitiv ce captează cadre cu efecte slow motion, GIF și Boomerang, din toate unghiurile. Principiul de funcționare, deși simplu, reușește să producă efect maxim.

Astfel, brațul mobil al device-ului se rotește în jurul participanților urcați pe platformă, înregistrând mișcările acestora. La final, invitații scanează un cod QR ce îi va direcționa către galeria de unde își pot descărca video-ul înregistrat.

Va trebui să ținem cont, totuși, de faptul că o platformă video 360 Brașov găzduiește până la șase persoane și o greutate maximă de 450 kg.

Și cum nevoia de fotografiere sau de realizare a videoclipurilor capătă proporții uriașe în cadrul evenimentelor, iată că acest concept a devenit un trend.

Mai mult decât atât, în funcție de tematica petrecerilor se pot folosi confetti, pistoale cu baloane de săpun ori recuzită de party, pălării sau ochelari, pentru a obține clipuri cât mai dinamice și mai haioase.

Înțelegând importanța promovării pe social media, iată că orice filmare creată pe o platformă video 360 Brașov poate fi realizată atât portrait cât și landscape, în format full HD 16:9 sau pătrat 1:1, numai bună pentru contul de Instagram.

La final, reprezentantul MEvents a subliniat un aspect la fel de important: platforma se poate personaliza cu datele clientului, aducând utilizatorilor un conținut fantastic în mișcare.

E timpul pentru distracție și momente de neuitat: lasă-te surprins în orice unghi: la propriu și la figurat!