Pompe Grundfos Unilift, pompe submersibile pentru apa uzata

pompe submersibile apa uzata

Pompele submersibile sau hidraulice au fost populare in intreaga lume timp de ani de zile. Datorita fiabilitatii acestora, gama de pompe Grundfos Unilift pot fi folosite pentru aplicatii comerciale, industriale, private sau guvernamentale. Desi unele pompe solare sau electrice si-au pierdut utilitatea, pompele hidraulice inca sunt la mare cautare. Haideti sa ne uitam la cateva avantaje ale utilizarii acestora.

Utilizarea unei cantitati minime de energie. Aceste pompe Grundfos Unilift pot sa pompeze o cantitate mare de lichide utilizand un minim de energie. In plus, aceste pompe au cerinte de intretinere relativ scazute comparativ cu altele din domeniul lor. Tocmai din acest motiv au devenit atat de utilizate in tarile in curs de dezvoltare.

Pentru a-si indeplini sarcinile, pompele hidraulice folosesc mai putina energie comparativ cu alte tipuri de pompe. In urma evaluarilor facute, eficienta este cu 80% mai ridicata daca este sa le comparam cu pompele pneumatice. Astfel, puteti face aceeasi munca insa la un pret scazut.

Avantaje pompe Grundfos Unilift

Mentenabilitate mai buna. Costurile generale de intretinere pentru pompe Grundfos Unilift sunt mult mai mici. Ele beneficiaza de un sistem cu autolubrifiere, care impiedica uzura datorata functionarii neintrerupte. Fata de pompele care utilizeaza aer comprimat si care arata semne de rugina sau calcar, acestea au o functionalitate superioara.

Control sporit. Este foarte putin probabil ca o pompa hidraulica sa se defecteze si sa nu sesizati acest aspect. Fiind configurate special, controlul debitului, vitezele si alte caracteristici sunt usor de monitorizat. Urmariti mereu parametrii de functionare, pentru ultimele informatii.

In concluzie, singurul dezavantaj pentru aceste pompe este doar faptul ca trebuie inspectate periodic. Fiind in contact cu lichide, este importanta mentenanta predictiva a acestora pentru a nu exista eventuale scurgeri. Insa, considerand aspectele mentionate mai sus, lucrul acesta poate fi evitat cu usurinta daca pompa e mentinuta in parametrii optimi.